Спечелете телефон Huawei P9Lite и смарт гривна Huawei A1


Краен срок - 19 октомври 2016

Highway Huawei е магистралата за мечтатели – тези, на които обикновените пътешествия просто не са им достатъчни. Тук разстоянието се измерва в килопиксели, а маршрутът ще те изненада супер приятно.

Колко далеч можеш да стигнеш за 30 секунди?

Давай, предизвикваме те – пътувай смело и участвай за страхотна награда!

"Highway Huawei" предоставя възможност за получаването на награда – комплект Перфектната връзка, който включва мобилен телефон Huawei P9Lite и смарт гривна Huawei A1.

За да участва в Активацията, лицето следва да:

a/ даде доброволно своето Име, Фамилия и е-Мейл за участие.

б/ изпълни условието на играта да скролва по карта с краен брой градове, като целта му е да скролва до края на вируалното пътешестие. Ако участника не достигне до крайната цел (последният град от пътешествието) от първия път, има право на безкраен брой опити докато не достигне крайната цел. В този случай, щом достигне крайната цел, той автоматично участва с двоен шанс за спечелването на наградата.

Наградите в "Highway Huawei" се раздават на състезателен и случаен принцип. На дата 20.10.2016 г. се обявява един победител, които ще спечели един комплект Перфектната връзка, който включва мобилен телефон Huawei P9Lite и смарт гривна Huawei A1.

Всеки участник в "Highway Huawei" влиза веднъж в базата данни и има равен шанс с всички други за спечелването на наградата. Двоен шанс имат само участниците играли два и/или повече пъти, като поне един от пътите са достигнали до крайната дестинация.

Един участник ще бъдат изтеглен като победител за 1 (един) брой награда - комплект Перфектната връзка, който включва мобилен телефон Huawei P9Lite и смарт гривна Huawei A1.

Победителят ще бъде обявен в срок от 7 работни дни от краят на Активацията на ФБ страницата на Huawei Mobile Bulgaria и на интернет-страницата www.highwayhuawei.com. Организаторът ще се свърже с Победителя в същия срок и на предоставения е-мейл адрес. В случай, че победителят не отговори в рамките на 14 календарни дни от  получения е-мейл от уведомлението,  то това означава, че автоматично се отказва от наградата и претенциите си към нея. Организаторът запазва правото си да изтегли нов победител.

Наградата ще бъде предоставена на победителя в рамките на срок от 1 месец от момента, в който победителя се свърже с Организатора.

Избраният да получи наградата участник получава наградата си по куриер в срок от 30 (тридесет) работни дни от предоставянето на данните си за доставка на Организатора.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара