Спечелете LED телевизор, фотоапарат Canon и лаптоп HP


Краен срок - 23 октомври 2016

Всеки потребител има право на еднократно участие в играта

Участието в играта НЕ е обвърано с покупка/и на продукт/и, предлагани от организатора.

Участието се извършва посредством следния механизъм:

Всяко дееспособно физическо лица, над 16 (шестнадесет) годишна възраст (ще е необходима издадена лична карта за легитимиране при получаването на наградата) има право да участва в играта посредством Facebook приложението на Facebook страницата на организатора.

За целта е необходимо да избере награда, за която иска да участва (Цифров фотоапарат, LED телевизор или преносим компютър).

След това трябва да гласува за най-добър продукт в съответните категории с номинирани продукти. Гласуването се извършва чрез натискане на бутона „like” върху снимката на съответния продукт. След завършване на гласуването, участникът попълва регистрационната форма за играта, като предоставя своите имена, e-mail адрес, мобилен телефон и възраст. След попълване на данните, участникът получава уникален четирицифрен код. Същият код ще бъде изпратен и на посоченият от участника e-mail адрес.

По време на изложението Бебемания 2016 (21-23.10.2016 г.), участникът трябва да посети изложението на място. Да представи своя код (разпечатан или на екрана на мобилен телефон/таблет). С него да опита да отключи катинара, с който е заключена избраната от него награда. Ако катинара бъде отключен, участникът удостоверява самоличността си с лична карта и получава наградата.

Посетители, които не са се регистрирали за участите в играта чрез Facebook приложението, могат да го направят и на място на изложението. За целта трябва да изберат награда, за която да участват, да предоставят своите имена, e-mail адрес и телефон. Системата ще им генерира код на място и с него могат да опитат да отключат катинара. Всички посетители на изложението могат по желание да попълнят анкетната карта, предоставена от организаторите. Същата анкетна карта могат да пуснат в определените за целта урни.

Ако след края на играта (17:00 ч. на 23.10.2016 г.) никой не е успял да отключи катинара на някоя от наградите, ще бъде изтеглена томбола между посетителите, които са попълнили анкетни карти.

Награди

1. Цифров огледално-рефлексен фотоапарат Canon EOD 100D
2. 32” LED телевизор LG 32LH530V
3. Преносим компютър HP X3M70EA

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара