Спечелете лак за "везан" маникюр от колекция "ШЕВИЦИ"


Краен срок - 5 октомври 2016

На прага на новия сезон нямаме търпение да Ви зарадваме с новите цветове лак за нокти SNB Professional, събрани в колекция „ШЕВИЦИ“ есен-зима 2016/2017.

Сигурни сме, че българските имена на нашите лакове винаги са Ви правили впечатление. Да, ние държим на тях. Те дават идентичност и характер на всеки лак за нокти. И този път не изневерихме на традицията ни. Искахме да създадем една наистина вълнуваща, изключително българска и различна колекция. Внимателно подбрахме цветовете и ги направихме наистина различни. Всеки лак за нокти от колекция „ШЕВИЦИ“ се отличава с ромбоидна шевица върху флакона си – дизайн в лимитирано издание. Няма как да ги объркате! Внимателно избрахме точно тази фигура, защото ромбът заема основно място в традиционните български шевици и е символ на земното плодородие и женското начало.

Като казахме български шевици, искаме да споделим с Вас, че те са определяни като магически код. Истинско богатство, което разказва за българския живот, традиции и култура. Извезана на ръка, всяка от многобройните фигури има конкретно значение и точно определено място. Именно мистерията на българските шевици бе нашето вдъхновение. Вярваме, че уникалността и различията ни правят интересни и забележими в съвременния глобален свят на нови технологии и безкрайна виртуалност.

Червено! Различно червено. По-тъмно. Много наситено и плътно. Завладяващо и магнетично! Това е лак за нокти "ПЛАМЕНА". Тя носи посланието на всичко онова, което означава този цвят в традиционната българска носия. Този тъмночервен пастел е изтъкан от любов, традиция и красота.

Наситен жълт пастел, който улавя отражението на есенното слънце в пожълтелите листа. Сияе, но не заслепява. Това е лак за нокти "ДЕСИСЛАВА". Носи в себе си топлина, свежест и лекота. Някога този цвят е бил пожелание за благоденствие и светлина.

Благородно лилаво. Топло. Величествено и различно. Това е лак за нокти "ПРЕСЛАВ" – уникален лилав пастел. Неговият магнетизъм наистина пленява. Сигурни сме, че този изключителен цвят ще бъде бестселър през новия сезон.

Величествено синьо. Царствен и необятен цвят. Това е лак за нокти "КАЛОЯН". Този тъмносин пастел създава усещане за лукс, разкош и празничност. Не е за всеки, но онези, които ще се осмелят да го опитат, ще се гордеят с маникюра си.

Всички лакове за нокти на SNB Professional са 8-Free. Не съдържат нито една от следните съставки: Formaldehyde, Toluene, DBP, Formaldehyde resin, Camphor, Xylene, Ethyl tosylamide и Triphenyl phosphate.

Сега имате възможността лично да зарадвате маникюра си с един от цветовете от колекция „ШЕВИЦИ“. От 26 септември до 5 октомври 2016 г. включително напишете като коментар под настоящата тема името на онзи от четирите цвята лак за нокти от колекцията, който Ви харесва най-много. На 6 октомври 2016 г. в томбола на случаен принцип ще бъдат изтеглени петима от всички участници и всеки от късметлиите ще получи като подарък този лак за нокти от колекция „ШЕВИЦИ“, който е посочил в коментара си. И това не е всичко! Към всеки от петте подаръка ще има и допълнителен подарък от SNB Professional. Успех!


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара