Спечелете екскурзия в Париж за двама и 20 френски парфюма


Краен срок - 16 ноември 2016

Промоционалната кампания „Есен в Париж! Пазарувай с нас, сбъдни своя мечта“ стартира на 13 Октомври 2016г. и продължава до 16 Ноември 2016г. и се провежда във всички филиали на Билла България на територията на Република България.

Участието в Кампанията за всички награди награди е обвързано с покупката на продукти от марките Cif, Domestos, Savo, Coccolino, Omo, Dove, Rexona, Clear и/или Signal на обща стойност от минимум 15,00 лв. с ДДС, закупени във филиал/и на Билла България.

За да се регистрира за участие в Кампанията, всеки участник трябва да изпълни следните условия:

Да посети промоционалния сайт www.autumnpromo.com и да регистрира свой профил като попълни Име, Фамилия и валиден e-mail адрес

След регистрация на профил, участникът трябва да регистрира 15-цифрения код от касовия бон, със закупени от филиал/и на Билла България продукти от участващите марки Cif, Domestos, Savo, Coccolino, Omo, Dove, Rexona, Clear и/или Signal

Освен 15 цифрения код на касовия бон, участникът следва да попълни и общата стойност на продуктите само от участващите марки, които присъстват като закупени на съответния касов бон.

При регистриране на код/ове от касови бележки и обща стойност на закупени от филиал/и на Билла България продукти от марките Cif, Domestos, Savo, Coccolino, Omo, Dove, Rexona, Clear и/или Signal от минимум 15 лв с ДДС, участникът се регистрира успешно в томболата за една от двадесет и едната награди

Всеки участник има възможността да регистрира кодове от неограничен брой касови бележки, стига на тях да присъства закупен продукт от участващите марки, докато се достигне до обща стойност на закупените продукти от минимум 15 лв с включен ДДС

По време на цялата кампания, на случаен принцип от всички успешно регистрирали се, ще бъдат изтеглени общо 21 (двадесет и един) победителя, които ще спечелят една от следните награди:

Голяма награда: Една двудневна екскурзия за двама в Париж на обща стойност 1500,00 лв с ДДС, под формата на 1 брой подаръчен ваучер, осигурен от туристическа агенция Rozzi Travel (Роззи Травел ЕООД, със седалище и адрес на управление гр. София, бул. Васил Левски 126А), от името и за сметка на Организатора Юниливър България ЕООД. Подаръчният ваучер е с валидност 1 (една) година от датата на издаване. Ваучерът е валиден само за екскурзия за двама в Париж с включени самолетни билети до летище Шарл дьо Гол в Париж, 2 нощувки в 3-или 4-звезден хотел в Париж с включена закуска за двата дни. Точните дати и условия за ползване на ваучера се уточняват между победителя и туристическата агенция, като валидността на ваучера е една година от датата на издаване на ваучера (съвпада с датата на валидиране на победителя)

Други награди: 20 (двадесет) броя френски парфюми от марката Lanvin, всеки на стойност 100 (сто) лева с включен ДДС.

Наградите ще бъдат изтеглени на 17.11.2016г. от комисия от представители на Организаторите („ЮНИЛИВЪР БЪЛГАРИЯ” ЕООД и „Би Плюс Ар” ООД ) в присъствието на нотариус. Тегленето на наградите ще се извърши на случаен принцип от всички регистрирали се в електронната база данни на промоционалния сайт www.autumnpromo.com

При тегленето ще бъдат изтеглени 21 (двадесет и един) победителя и общо 5 (пет) резервни участника в случай на дисквалифицирани победители. Първият изтеглен победител печели голямата награда – екскурзия за двама в Париж. Следващите двадесет изтеглени печелят по 1 брой френски парфюм. Накрая се изтеглят петима резервни участника.

Организаторите на промоцията си запазват правото да заменят спечелилия участник, който не отговаря на условията за получаване на голямата награда, описани в този Официален правилник, с друг участник в кампанията, който ще бъде определен по реда на т.7.

Всеки победител ще бъде уведомен от Организаторите на посочения в регистрацията e-mail адрес за обстоятелството, че е спечелил награда. Уведомлението ще се извърши до два работни дни след датата на изтегляне на печелившите.

В случай, че Организаторите не получат обратна връзка с точен адрес и телефон за доставка на наградата до 5 (пет) дни след писменото уведомление на съответния победител, този победител се дисквалифицира и за победител се счита резервен печеливш.

Всеки печеливш трябва да изпълни следните действия, за да получи своята награда:

    Да изпрати на Организаторите три имена, ЕГН, точен адрес и телефон за връзка по e-mail – в отговор на e-maila, с който Организаторите го уведомяват, че е спечелил награда
    Да представи на Организаторите или на техни подизпълнители копие от касовия бон/бонове със закупени продукти от марките Cif, Domestos, Savo, Coccolino, Omo, Dove, Rexona, Clear и/или Signal на обща стойност от минимум 15,00 лв. с ДДС, с които се е регистрирал в Кампанията. Наградата не се предава на участника при непредоставяне от последния на копие от касовата бележка/касовите бележки. Датата на касовата бележка/касовите бележки, не трябва да биде след края на периода на промоционалната кампания.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара