Спечелете 2 броя брандирани барбарони и 10 чаши за кафе


Краен срок - 20 октомври 2016

За да създаде т.нар. видео меме e необходимо потребителят да се регистрира на адрес vivameme.info  или ако вече е създал своя регистрация, да се логне в сайта с потребителските си данни.

Потребителят може да избере произволен видео клип от предоставените на адрес vivameme.info и да въведе собствени субтитри върху видеото с нов, забавен текст на български език, които субтитри се присъединяват към избраното видео съдържание.

Уеб сайтът на видео meme играта ще бъде захранван с до седем нови видеа на всеки две седмици, които могат да бъдат субтитрирани от потребителите, оценявани по рейтинг и споделяни в социалните мрежи.

Потребителят може да въведе субтитри на повече от един видео клип.

След въвеждането на субтитрите, видео меме-то може да бъде споделяно в социалната мрежа Facebook, да бъде преглеждано от други потребители и оценявано по рейтинг в сайта на играта..

След създаване на видео меме от потребителя, субтритираният клип се одобрява от администратор на Организатора преди публикуването му в сайта на играта. Организаторът си запазва правото да не одобрява за публикуване видео меме-та, които съдържат обидни и нецензурни изрази, оронват престижа на лица, организации или компании. Организаторът не поема задължение да уведомява автора на видео меме-то за негов клип, който не е получил одобрение за публикуване.

След изтичането периода на играта, всички потребители създали свои видео меме-та се класират в зависимост от рейтинга, който техните клипове са събрали на уеб страницата на играта от останалите потребители. Имената на първите 12 потребителя, чиито меме-та имат най-висок рейтинг се обявяват на уеб страницата на играта до 26.10.2016г.

Първите двама потребители, получили най-много харесвания на техен видео меме клип в сайта на играта получават голямата награда – два броя брандирани барбарони с логото на VIVACOM TV. Останалите десет потребителя, получили най-голям брой харесвания по ред на класиране получават награда-чаша за кафе с логото на VIVACOM TV.

Представител на Организатора ще се свърже с всеки от победителите до 5 работни дни след обявяването на печелившите в уеб сайта на играта на посочения от него телефон или е-mail за обратна връзка по време на регистрация в сайта, или чрез лични съобщения във Facebook. Наградите ще бъдат изпратени на посочен от победителите адрес за доставка по куриер, в рамките на цялата страна.

Един потребител може да получи само една награда.

Спечелените награди не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност.

Не се допускат до разпределяне на наградите участници, които използват недобросъвестни методи, техники и софтуер за манипулиране на резултатите от играта.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара