Спечелете ваучер за 400 лв. от Benetton и 4 комплекта C-THRU Tender Love


Краен срок - 28 октомври 2016

Сподели своя стил с #cthrumakeastatement

Ние от GRAZIA, в тандем с колегите ни от C-THRU, oтваряме октомврийския моден календар с една специална кампания.

От 3 и 28 октомври, тук на страницата във facebook, имате шанса да представите вашия усет за мода, стил и актуални тенденции, като споделите своя авторска снимка с #cthrumakeastatement като коментар под седмичния пост всеки понеделник, което ви записва за участие в жребий с много награди.

Покажете ни любимия си аутфит, актуалния си стил, умението си да комбинирате дрехи и аксесоари под седмичния анонс за играта, а в края на всяка седмица екипът на GRAZIA, заедно с модните блогърки Звезделина от Mint Stories by Zvezdelina Tsolova и Цвети от cvetybaby.com, ще избират 4 oт най-стилните снимки, които печелят комплект тоалетна вода и део от новия аромат C-THRU ТENDER LOVE.

На 31 октомври, от всички участвали снимки, нашето звездно жури ще избере само една, която ще донесе на своя автор ваучер за пазаруване от Benetton на стойност 400 лв.

За да се включи в Кампанията, потребителят трябва да изпълни следното условие:
- Да сподели AВТОРСКА снимка с хаштаг #cthrumakeastatement, отразяваща собственото му усещане за мода и стил, като коментар на Facebook страницата на Grazia, Bulgaria под седмичния анонс на играта.

Снимката може да бъде тип selfie, снимка в цял ръст или фрагмент от оригинален аутфит, както и селекция от собствени дрехи и аксесоари.

Седмичният анонс на играта се публикува всеки понеделник, както следва: 03, 10, 17 и 24/10 2016г.

Участниците могат да се включат в Кампанията по всяко време в рамките на активния й период.

Всеки Участник има право на участие с до 20 снимки.

Седмични – 4 броя комплект C-THRU Tender Love тоалетна вода 30мл и парфюмен спрей за тяло 150мл.
 Победителите се избиран от тричленно жури в състав:
- Ива Парлакчиева (Редактор козметика сп. Grazia и OK!),
- Звезделина Цолова (моден блогър, http://mintstories.com/ ),
- Цветина Цекова (блогър мода, красота и лайфстайл, http://cvetybaby.com/ )

Голяма награда – ваучер за пазаруване на дрехи и аксесоари на стойност 400 лв. от Benetton. Победителят се избира от тричленното жури между всички Участници, взели участие в Кампанията.

За да получи наградата си, всеки печеливш Участник трябва да изпрати на Администратора на Facebook страницата на Grazia Bulgaria в рамките на 10 работни дни след обявяването на печелившите следните данни за доставка: име и фамилия, точен адрес за доставка и телефон за контакт.

Наградите ще бъдат доставяни с куриер за сметка на Възложителя до 15 работни дни от датата на изпращане на данните за доставка. 


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара