Спечелете раници, тениски, чадъри и продукти Инфлуцид


Краен срок - 26 октомври 2016

За  да  участва в томболата с награди в кампания „ЗЕЛЕНИЯТ ОТБОР НА ЗДРАВЕТО!“ всяко заинтересовано лице трябва да премине през следните стъпки:

 Да посети Facebook страницата на Инфлуцид;

Да приеме Facebook приложението, чрез което се съгласява с настоящите условия на играта;

Да завърши успешно играта и да намери всички еднакви квадратчета за определеното време.

След приключване на Кампанията, ще бъдат раздадени следните награди:

20 бр. тениски „Зеленият отбор на здравето!“
10 бр. раници „Зеленият отбор на здравето!“
5 бр. чадъри + 1  лекарство по избор от „Зеленият отбор на здравето!“

 Валидност за получаване на награди 30.11.2016 г.

Наградите ще бъдат обявени на 28.10.2016 г. Печелившите ще бъдат определени след изтегляне на печеливши имена на случаен принцип. Право на участие в томболата имат всички участници, които са приели приложението на играта, съгласили са се с условията на играта и са преминали успешно играта.

Всеки участник може да регистрира само едно участие за томболата на играта, като участието повече от един път не валидира по-голяма възможност за спечелване на награда от Играта.

Организаторът ще уведоми лично печелившите на представения от тях e-mail и/или чрез публикация във Фейсбук на страницата на Инфлуцид https://www.facebook.com/influcidbg . След уведомяване на печелившите съгласно описаните условия, спечелилите награди са длъжни в срок до 15 (петнадесет) работни дни от уведомяването им да потвърдят желанието си да се възползват от наградата с обратен отговор на лично съобщение във Фейсбук страницата: https://www.facebook.com/influcidbg , като предоставят информация за контакт с тях (трите имена и актуален телефон за обратна връзка).

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара