Спечелете билети за мач на Арсенал, 500 футболни топки и 1000 тениски


Краен срок - 30 септември 2016

Участието в играта е обвързано с покупката на продукти с марката Indesit.

В кампанията участват всички продукти от гамата на Indesit, които се продават на територията на България, с изключение на уреди, закупени от интернет страницата - http://www.emag.bg/.

Потребителите трябва да са закупили продукта в периода между 1-ви септември 2016 г. и 30-и септември 2016 г.

Потребителите могат да регистрират своите покупки на сайта promo-indesit.bg в периода между 1-ви септември 2016 г. и 14 октомври (включително) 2016 г., като продуктът/ите трябва да са закупени в периода между 1-ви септември 2016 г. и 30-и септември 2016 г.

Стъпка 1: Потребителите трябва да отидат на сайта: promo-indesit.bg

Стъпка 2: Потребителите трябва да се регистрират на сайта в секция Регистрация, където трябва да въведат своите три имена и email и да прикачат снимка или сканиран валиден документ за покупка на уред Indesit.

Под сканиран валиден документ за покупка в кампанията се счита фактура или касов бон на закупен уред Indesit в периода на кампанията, посочен в Условията, както и от съответния дистрибутор/търговски обект с изключение на търговец http://www.emag.bg/.

За да се приеме за валиден сканираният документ трябва да се вижда ясно без забележки:
Дата на покупа;
Търговски обект;
Наименованието на продукта Indesit, който е бил закупен.

Наградите от Кампанията са:

10 броя - билети за мач на Арсенал, като след спечелването на наградата Организаторът ще се свърже с победителите и ще се уточнят датите и мачовете, които ще посетят. Освен билет за мач на печелившите ще бъде осигурен и самолетен билет като датата на връщане ще бъде уточнена индивидуално с всеки от печелившите.

500 броя - футболни топки на Arsenal и Indesit

1000 броя - тениски. Всеки потребител може да избере, при спечелване, кой размер тениска би желал да получи при попълване на контактна форма, изпратена му от Организатора. При изчерпване на количествата от даден размер печелившите ще получат размер, близък до посочения от тях.

Всеки уред Indesit, закупен в периода 01-30 септември 2016 г., може да бъде регистриран. Един участник може да направи максимум 5 регистрации, според броя на закупените от него уреди Indesit. При закупуване на повече от 5 уреда Indesit моля да пишете на адрес game@promo-indesit.bg или да се обадите на тел.: 02/971 33 55. Всеки Участник в Кампанията може да спечели максимум до три награди, по един брой от трите вида.

Печелившите ще бъдат определени чрез томбола, на случаен принцип, в присъствието на комисия от трима души. Тегленето на печелившите участници ще се извърши на 18.10.2016 г. след приключване на Кампанията. Наградите ще бъдат доставени на печелившите Участници по куриер в рамките на 15 работни дни след тегленето на наградите на 18.10.2016 г.

Печелившите Участници ще бъдат известени от Организатора посредством електронна поща, изпратена на личната електронна поща, посочена при регистрацията. За да получат своята награда, печелившите Участници трябва да отговорят на email-а, като попълнят контактната форма, която е изпратена към тях със своите три имена, адрес, телефон и email. При спечелване на Тениска трябва да добавят и размерът на тениска.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара