Спечелете 3 ранички за градината или училище от Hippoland


Краен срок - 18 септември 2016

ДА ПОИГРАЕМ! :) Кой герой с коя раничка ще отиде на детска градина?

Свържи всяка раничка с нейния герой, напиши ни верния отговор в коментар и ни сподели на коя би се зарадвало твоето дете.

Трима от отговорилите правилно до 24ч. на 06.09.2016г., избрани чрез томбола, ще получат подарък – раничката която са посочили като любима на своето дете! :)

В томболата участват само тези, които са отговорили вярно на зададения въпрос.

Печелившите от “Играта” ще бъдат обявявани на: 07.09.2016г., 12.09.2016г. и на 19.09.2016г. 

Наградите, които ще бъдат раздавани по време на Играта, се обявяват всеки път в условията за участие на www.facebook.com/hippoland.bg  

Печелившите се избират чрез томбола на платформата www.randompicker.com и се обявяват с коментар под „Играта” на www.facebook.com/hippoland.bg и чрез съобщение под техния отговор. Оторизиран представител на ХИПОЛЕНД АД ще се свърже на лични съобщения с всеки, спечелил от томболата, за уточняване на начина на получаването на наградата. Наградата се получава във физически магазин на ХИПОЛЕНД, посочен от спечелилия в лично съобщение до фейсбук страницата на ХИПОЛЕНД www.facebook.com/hippoland.bg в срок от 7 работни дни от датата на личното съобщение от www.facebook.com/hippoland.bg, за потвърждение на избор на магазин за получаването му. Ако сте спечелили награда, но във Вашия град няма магазин на ХИПОЛЕНД, ще изпратим Вашата награда на посочен от Вас адрес, в рамките на 7 работни дни от датата на личното Ви съобщение до фейсбук страницата на ХИПОЛЕНД - www.facebook.com/hippoland.bg, по куриер на Спиди АД или Европът 2000 АД. Ако някой от победителите не отговори на личните съобщения повече от 5 (пет) работни дни или не се яви да получи наградата си в магазина, повече от 7 (седем) работни дни, губи правото си да получи Наградата.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара