Спечелете награди за училището и децата от CIF & Domestos


Краен срок - 30 ноември 2016

Нека обединим сили и преборим микробите заедно!

Включете се в конкурса “Хигиена за отличници” с целия клас и може да спечелите почистване и освежаване на класната стая от CIF & Domestos, както и индивидуален подарък за всяко дете.

В конкурса могат да се включат ученици от 1-ви до 4-ти клас, като проектите са групови. Класният ръководител или друг учител регистрира и изпраща проекта от името на целия клас.

Подгответе рисунка или колаж на тема „Как поддържаме хигиената в училище и вкъщи?”. Например, измиването на ръцете със сапун след ходене до тоалетна или след прибиране вкъщи са здравословни хигиенни навици, на които е важно да обръщаме специално внимание.

Формат на рисунките или колажите: А3 (29,7/42 см), А4 (29,7 / 21 см.), А5 (14,8/21 см) или лист от стандартен блок за рисуване (23 / 32 см.). Няма ограничение относно материалите, инструментите или техниката на рисуване, които са използвани.

Снимайте или сканирайте проекта, попълнете регистрационната форма и качете файла. С всяка регистрация можете да качите само два файла.

В случай, че желаете да изпратите рисунката / колажа по пощата, за да я регистрираме ние в сайта, напишете на гърба на рисунката или колажа с печатни букви (или на залепен лист с формат А6, напечатани) следните данни: трите имена на класния ръководител или учителя, който подава проекта; класът, който ръководи; пълен адрес на училището (град / село, номер и име на училището квартал, улица №,), телефон, e-mail и изпратете на адрес 1463 гр. София 63, Ул. "Цар Асен" №72 ПК 7

Всеки клас може да участва с повече от една рисунка или колаж, но не забравяйте, че за да я качите, трябва да се регистрирате наново.

Започваме да приемаме рисунки и колажи на 15 септември и приключваме на 30 ноември. Проекти получени след 30 ноември включително, независимо дали са качени на сайта, или са изпратени по пощата, няма да бъдат допуснати до участие в конкурса.

*Колкото по-рано качите проекта на сайта, толкова повече посетители ще имат възможност да го разгледат и да гласуват за него. Повече гласове – по-голям шанс за победа!

Победителят е не един, а цели 10!
Участниците събрали най-много гласове от гласуването на сайта, както и онези, които са събрали най-много гласове от нашето жури, печелят двете големи награди:

Почистване, освежаване и пълно преобразяване на класната стая на спечелилия клас

Подарък раница и чанта с ученически пособия за всяко дете от класа.

Награда за училището - продукти „Cif & Domestos” за цяла година.

Още 8 училища, определени от гласовете от сайта, също ще спечелят продукти за почистване „Cif & Domestos” за цяла година.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара