Спечелете почивка в Омая, 2 велосипеда, 30 кошници с продукти Bioten и фотосесия


Краен срок - 20 ноември 2016

За да се включи в Играта, потребителят трябва да изпълни следните стъпки:

Да се регистрира в уебсайта, като попълни онлайн регистрационна форма. Регистрацията се извършва чрез подаване на e-mail адрес, Fecebook или Twitter профил. При успешна регистрация потребителят получава потвърдителен e-mail на посочения от него адрес.

Да направи своя снимка или видео, която най-добре изразява неговата увереност и да я качи в Уебсайта.
Да избeре цитат от предварително зададен списък, който най-добре отговаря на неговата снимка/ видео или да напише свой собствен.

По време на играта ще бъдат изтеглени награди от 4 различни нива, които ще се отключват на двуседмичен период.  Ще бъдат раздадени общо 34 награди::

1-во ниво (период на играта: 26.09-09.10): 30 кошници с продукти Bioten ще бъдат раздадени на 30 печеливши. Всяка кошница съдържа по 10 продукта – 3 продукт за почистване на лицето (различни видове), 3 крема за лице (различни видове), 3 лосиона за тяло (различни видове), 1 антицелулитен гел.

2-ро ниво (период на играта: 10.10-23.10): 2ма печеливши ще спечелят по 1 велосипед. (Bikesport ELEGANCE 28")



3-то ниво (период на играта: 24.10-06.11):  1 печеливш ще спечели почивка за 2ма във ваканционното селище ОМАЯ, намиращо се на югоизточните склонове на Южен Пирин в историко-географската област Мървашко.  Наградата включва 3 нощувки за 2ма възрастни с включени закуски и право на ползване на басейн и разходки из комплекса. Наградата не покрива трансфер до ваканционното селище.

4-то ниво (период на играта: 07.11-20.11):  1 печеливш ще спечели професионална фотосесия в списание GRAZIA. (2 печатни страници)

Тегленето на печелившите ще се осъществява на томболен принцип измежду всички снимки и видеа. Имената на печелившите участници ще бъдат обявени на Интернет адрес www.walktall.bg в рамките на 7 работни дни след изтичане на всеки двуседмичен период за всяко ниво награди, както следва:

    За 1во ниво награди - до 18/10/2016г.
    За 2ро ниво награди - до 01/11/2016г.
    За 3то ниво  - до 15/11/2016г.
    За 4то ниво - до 29/11/2016г.


Спечелилите награда участници ще бъдат уведомявани чрез електронно съобщение на e-mail адреса, който използват за своята регистрация. Всеки печеливш е необходимо да отговори с e-mail на полученото уведомление в рамките на  7 работни дни от получаването му, в който ясно посочи трите си имена, адрес за доставка и телефон за контакт.

В случай, че спечелил награда Участник не отговори на опитите за комуникация от страна на Организатора в рамките на 10 работни дни след изпращане на уведомлението, Организаторът има право да откаже изпращането на награда на този Участник и да присъди наградата на друг, избран на същия принцип.

Наградите от 1во и 2ро ниво ще бъдат доставяни с куриер за сметка на Организатора до 20 работни дни от датата на изпращане на потвърдителен e-mail с посочени данни за доставка. В случай на липсващи данни за доставка на спечелил награда участник, изпращането на награда се забавя с толкова дни, с колкото е забавен отговорът на печелившия до изпращането на цялата необходима информация от негова страна.

Наградата от 3то ниво може да бъде използвана от печелившия в удобно за него време, но  и според заетостта на комплекса ОМАЯ, не по-късно от 30 юни 2017г.

Наградата от 4то ниво може да бъде оползотворена от печелившия в удобно за него време, но и според работния график на списание GRAZIA, не по-късно от 15 януари 2017г.

Ако един участник е спечелил със своя снимка(видео) в някой от предходните етапи, той не може да участва в следващите томболи със същата снимка (видео), но може да участва с други свои снимки или видеа. Няма ограничения в броя на видеата и снимките, с които един потребител може да участва.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара