Спечелете 3 възглавници от puhche.com


Краен срок - 10 октомври 2016

Пред прага на новия сезон сме и с това време идва и момента за нашата игра, какво ще кажете за бой с възглавници? Този път наградите ще са пухкави и пълни с пухкави и меки частици. С малко усилия и доза късмет, можете да спечелите от Luxplast.bg  3бр. възглавници ца цялото семейство осигурени от Puhche.com.

И това не е всичко всеки осмелил се да играе играта получава допълнителна награда от mediKa.bg – поименна здравна карта с отстъпки за здравето.

Следвайте следните стъпки:

1) Напишете в търсачката google.bg думите “pvc дограма” или “пвц дограма”

2) Вижте на коя позиция поред от първия резултат излиза страницата на Luxplast.bg

3) След като сте намерили резултата от www.luxplast.bg, кликнете на него, копирайте URL адреса и споделете във Facebook.com и/или Google+

4) Разгледайте пвц (дограмата) профилите, които се намират на страницата с пвц прозорци, харесайте си един от тях, отворете го и разгледайте добре.

5) Изпратете на и-мейл game@luxplast.bg позицията на страницата (от стъпка 2), както и кой модел пвц профили ви допада и какъв е показателя  му на изолация при шум,  прикачете и скрийншот от (стъпка 3) споделения линк в социалните мрежи заедно с имената си и телефон за обратна връзка.

Пожелаваме Ви успех и очакваме отговорите Ви до 10 Октомври 2016 г., когато ще изтеглим на томболен принцип и късметлията!

Награди: 3бр. Възглавници от http://puhche.com и Здравни карти от mediKa.bg за преференции

В томболата участват всички, които са изпълнили условията в посочения срок.

Организаторът ще се свърже с печелившия на посочения от него телефон за обратна връзка, за да уточни получаването на Наградата.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара