Спечелете невероятният уникален диван Staropramen Sofa


Краен срок - 9 октомври 2016

Създаден за STAROPRAMEN моменти

Диван с вграден хладилник, който можеш да напълниш със Staropramen? Да, моля! Участвай и можеш да спечелиш този необикновен подарък – мечта на всеки любител на бира.

Staropramen Sofa, създаден за необикновени бирени моменти, сега може да бъде твой! Всичко, което трябва да направиш, е да снимаш любимите си Staropramen моменти.

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Играта, са следните: Staropramen Sofa

Диван със следните специално разработени елементи:

    Държач за бутилка
    Тон колона
    Рафт за книги
    Плъзгащ се рафт
    Бирен хладилник
    Контакти за зареждане

Награда: Комплект 2 чаши Staropramen 0.33 л и 2 кена Staropramen 0,5

Брой награди: 20

Наградите се предоставят от Molson Coors Europe.

За да участвате в Играта, е необходимо да направите следните действия в посочената по-долу поредност:

    Да посетите ФБ страницата www.facebook.com/StaropramenBulgaria;
    Да се регистрирате за участие чрез попълване на кратка регистрационна форма, предоставяйки следните данни: име, фамилия, e-mail, град, телефон за връзка, отговарящи на същите от личната карта на участника;
    Да се запознаете и да потвърдите, че сте съгласни с официалните правила за участие;
    Да натиснете бутона „Участвай се сега ” и да качите своя авторска снимка на любимото място за почивка с марка Staropramen (може да бъде продукт Staropramen, рекламен материал или друго изображение на марка Staropramen). В снимката не трябва да има лица или животни.
    Добавете описание към снимката в посоченото поле.

При регистрацията за участие автоматично се създава профил за Играта на всеки участник. Всеки участник има възможност да види своите предложения в профила си.

Участието в играта не е обвързано с покупка на стока или услуга.

Всеки участник може да участва с до три снимки в Играта, които за целта трябва да качи в своя профил.

Снимките, които се публикуват в Играта не трябва да съдържат обидно или вулгарно съдържание, както и такова, което накърнява добрите нрави или законоустановения ред, подтиква към насилие, разпалване на расова, национална, етническа или религиозна вражда, което приканва към агресия, или безотговорна консумация. Снимките не трябва да са със съдържание, за което може да се приеме като явна или скрита реклама и/или продуктово позициониране на продукти, различни от тези на марка Staropramen. Организаторът дисквалифицира участника и не публикува неговото визуално предложение.

Всички снимки се преглеждат и одобряват от администратор до 24 часа от качване на снимка за участие. Организаторът си запазва правото да дисквалифицира снимки, които не отговарят на условията в т.7.3..

Всеки участник има възможност да види статус на своите снимки в профила си в Играта като Чакаща одобрение, Одобрена, Неодобрена.

При изпълнение на условията и при извършване на валидна регистрация, участникът и одобрените качени от него снимки, се включват за участие в конкурс за най-оригинална снимка.

Спечелилите се определят по следния ред:

За награда Специален бирен диван Staropramen Sofa спечелилият се определя от 5- членно жури в състав:

    Ana Krstulović, Molson Coors
    Katarina Bule, Molson Coors
    Tonči Klarić, BBDO Загреб
    Теодора Пенева, Каменица АД
    Теодора Марчева, Каменица АД

Журито ще избере най-оригиналната снимка чрез гласуване в срок до 7 дни след приключване на регистрациите за Играта.

За награда Комплект 2 чаши Staropramen 0.33 л и 2 кена Staropramen 0,5 се тегли томбола сред всички участници (с изключение на избрания участник за наградата в т.7.7.1.). Ще бъдат изтеглени и 10 резервни спечелили.

Участник може да спечели само веднъж награда от Играта.

Спечелилите участници ще бъдат уведомени на имейл и/или телефонния номер, които са посочили при регистрирането си в Играта. Спечелилите ще бъдат обявени на ФБ страницата www.facebook.com/StaropramenBulgaria 12 дни след края на конкурса.

Организаторът ще направи два опита за връзка със спечелилия участник по имейл и/или телефон в срок от 5 работни дни след обявяването на спечелилите.

В срок до 5 работни дни след получаване на имейл и/или телефонно обаждане от представител на Организатора, спечелилите награда Комплект 2 чаши Staropramen 0.33 л и 2 кена Staropramen 0,5, участници следва да предоставят своя точен адрес за предоставяне на наградата. В случай, че не е предоставен точен адрес за доставка от страна на спечелил участник до 5 работни дни след получаване на имейл и/или телефонно обаждане от представител на организатора, той губи правото си на награда.

Наградите Комплект 2 чаши Staropramen 0.33 л и 2 кена Staropramen 0,5 могат да бъдат получени в срок от 20 работни дни след посочване на адреса за доставка от участника. Наградата се изпраща по куриер, за сметка на Организатора. Доставките ще бъдат направени в работни дни, от 09:00 до 17:00 часа.

Наградата Специален бирен диван Staropramen ще бъде изпратена по куриер за сметка на Организатора на адрес, посочен от спечелилия участник. Наградата може да бъде получена до 30 работни дни след посочване на адрес за доставка от страна на спечелилия участник.

Наградите се предоставят на участници, които имат право на участие в Играта, само срещу представяне на лична карта. Ако участникът не отговаря на условията за участие по част 4 тук по-горе, той няма право да получи наградата и наградата не му се предоставя.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара