Спечелете 4 пропуска за среща с Armin Var Buuren


Краен срок - 15 септември 2016


Готов ли си да стигнеш по-близо от всякога до своя идол? Ако имаш безконтактна Mastercard®, те каним да се включиш в надпреварата за безценно изживяване - лична среща със самия Armin Van Buuren на шоуто Only Embrace тази събота.

Публикувай като коментар под поста на страницата на YALTA CLUB своята любима лятна снимка на тема Only Embrace, на която присъстваш и ти и до 15-ти септември може да бъдеш един от четиримата щастливци.

Промоционалната кампания се провежда в периода от 13.09.2016 г. до 15.09.2016 г., вкл. Организаторът си запазва правото да удължава периода на Промоционалната кампания или да прекратява предсрочно провеждането на Промоционалната кампания чрез изменение на настоящите Правила.  

Участието в Промоционалната кампания не е обвързано с осъществяване на покупка. Всеки участник може да публикува неограничен брой снимки в рамките на Промоционалната кампания, но може да спечели само една награда.

Специално жури, състоящо се от представители на Mastercard, Организатора и Yalta club, ще избере измежду всички участници четирима участника, които печелят наградата по т.7.1. Победителите се избират по собствено усмотрение на журито, като се поощряват най-оригиналините и/или забавни снимки, не по-късно от 16.09.2016г. Имената на победителите се обявяват в https://www.facebook.com/events/959601607463485/?active_tab=posts или https://www.facebook.com/yaltaclub/?fref=ts не по-късно от 16.09.2016 г.  

Наградите в Промоционалната игра са 4 и представляват пропуск за среща с Armin Var Buuren часове преди Armin Only Embrace Show и 2 пропуска за Golden Ring по време на шоуто.

След определяне на печелившите, Организаторът обявява имената им в https://www.facebook.com/events/959601607463485/?active_tab=posts, като печелившите или https://www.facebook.com/yaltaclub/?fref=ts следва да се свържат с Организатора чрез изпращане на e-mail на адрес julia@reforma.bg , за да уточнят реда за получаване на наградата в срок не по-късно от 16.09.2016 г. Ако печеливш не се свърже в посочения срок, Организаторът си запазва правото да връчи наградата на друг участник.

Наградите се предоставят срещу представяне на документ за самоличност и съответно карта Mastercard, издадена на името на печелившия. Предоставянето на наградите се извършва с подписване на приемо-предавателен протокол.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара