Спечелете безжичния Soundbar HW-K450 от Samsung


Краен срок - 2 октомври 2016

И нека силата на звука бъде с теб! Включи се в играта!

Сподели кой е любимият ти саундтрак към филм в коментар под този пост и може да спечелиш безжичния Soundbar HW-K450 - за едно истинско кино изживяване пред телевизора.

Играта е валидна за територията на Република България с период на провеждане от 26.09.2016 г. до 02.10.2016 г. включително и ще се проведе във Facebook канала на Samsung България. Всяко участие съгласно механизма на играта по т. 4 след изтичане на този период няма да бъде валидно. 

Участвайки в настоящата игра, имаш право да участваш за спечелването на 1 брой саундбар Samsung, модел HW-K450. Печелившият в настоящата игра ще бъде само един. 

Всеки потребител може да коментира неограничен брой пъти, но участва в томболата само с един от своите коментари. 

Печелившият ще бъде изтеглен с томбола на случаен принцип от всички участници, отговорили в коментар. 

Участието в играта е публично и с това даваш съгласие твоето име (псевдоним) да бъде публично видимо в публикацията, с която ще обявим печелившия от играта. 

Тегленето на печелившия участник ще бъде проведено на 03.10.2016 г. в присъствието на нотариус. В същия ден печелившият ще бъде обявен на стената на Facebook страницата на Samsung България. 

Наградата ще бъде изпратена на спечелилия участник чрез куриер за сметкa на организаторите в рамките на 30 работни дни след неговото обявяване в Facebook страницата на Samsung България.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара