Тагнете приятели и спечелете Sony PS4


Краен срок - 11 септември 2016

Спечели Sony PS4 като тагнеш (отбележиш) двама твои приятели, с които искаш да отидеш на уникалното гейминг събитие Game Evolution като коментар под публикацията.

Участието в играта не е обвързано с покупка на стока или със сключване на договор за предоставяне на услуга. В томболата за разпределяне на наградите могат да участват само пълнолетни лица. В разпределянето на наградите нямат право да участват служители на БТК ЕАД и на свързани компании, както и членове на техните семейства.

Играта ще се проведе с публикация на фен страницата на VIVACOM във Facebook. Участниците се регистрират в играта като приемат настоящите правила и тагнат (отбележат с @) двама свои Facebook „приятели“ като коментар под публикацията във Facebook. За валидни регистрации ще се считат тези, които са направили коментар от валиден Facebook профил. Всеки участвал може да коментира само веднъж.

Награда: 1 бр.конзола Sony PlayStation 4. От всички участници, които са тагнали двама свои Facebook „приятели“ под публикацията във Facebook страницата на VIVACOM, чрез томболен принцип ще бъде определен един печеливш ,

Печелившият се определя с томбола на случаен принцип измежду всички всички участници, които са тагнали двама свои Facebook „приятели“ под публикацията във Facebook страницата на VIVACOM, регистрирани успешно в играта. Томболата ще бъде теглена на 12.09.2016 г., като печелившият ще бъдe обявен на страницата на VIVACOM във Facebook. Ще бъдат изтеглени и равен брой резерви, в случай, че печелившият не предяви желание да получи наградата си в определения за това срок. Организаторът се задължава в срок до 2 работни дни от изтегляне на томболата да се свърже с печелившия на посочения от него профил във Facebook. За да получи наградата си, печелившият се съгласява в рамките на 1 работен ден да върне отговор като предостави в лично съобщение до Организатора във Facebook следните данни: три имена; имейл адрес; телефон за връзка, точен адрес за получаване на наградата. Ако Организаторът не успее да се свърже с печелившия или не получи обратна връзка от него 2 дни след уведомяването му от Организатора, то печелившият губи правото да получи своята награда и тя може да бъде предоставена на следващия по ред изтеглен резервен печеливш;

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара