Спечелете Sony PlayStation 4 и още супер награди


Краен срок - 6 декември 2016

Спечели Sony PlayStation 4 и още супер награди като поканиш свои приятели, с които заедно да гледате „Големия отбор пред малкия екран“ ! Подкрепи Лудогорец, играй и спечели тук.

Участниците се регистрират в играта като приемат настоящите правила и поканят от 1 (един) до 4 (четири) техни Facebook приятели, за да образуват отбор. За валидни регистрации ще се считат тези, които са изпратили покана поне на 1 (един) свой Facebook приятел. Всеки поканен получава право да участва в томболата само ако приеме поканата на човека, който го е поканил.

Всеки успешно регистриран отбор има право да участва във всяко теглене за награда, освен ако вече не е избран за печеливш.

Наградите за всяко следващо избиране на печеливш отбор ще бъдат допълнително обявявани в правилата на играта с отделна публикация на фен страницата на VIVACOM във Facebook.

Награда за тегленето на 30.09.2016 г. - 1 бр.конзола Sony PlayStation 4 и 5 бр. шалчета на ПФК „Лудогорец“.

От всички сформирани отбори, които са се регистрирали в апликацията до 29.09.2016 г. включително, чрез томболен принцип ще бъде определен един печеливш отбор. Човекът, който е сформирал отбора ще спечели 1 бр. Sony PlayStation 4, а всички от отбора ще получат по 1 шал на ПФК „Лудогорец“.

Печелившият отбор се определя с томбола на случаен принцип измежду всички участващи отбори, които са се регистрирали във Facebook апликацията на VIVACOM.

Тегленето на наградите ще се проведе на 30.09.2016 г. (петък), като печелившият отбор ще бъде обявен на страницата на VIVACOM във Facebook. Ще бъдат изтеглени и равен брой резерви, в случай, че печелившите не предявят желание да получат наградата си в определения за това срок.

Организаторът се задължава в срок до 2 работни дни от изтегляне на играта да се свърже с печелившия (човекът, който е сформирал отбора) на посочения от него профил във Facebook. За да получи наградата си, печелившият се съгласява в рамките на 1 работен ден да върне отговор като предостави в лично съобщение до Организатора във Facebook следните данни: три имена; имейл адрес; телефон за връзка, точен адрес за получаване на наградата.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара