Спечелете смилаща сокоизстисквачка Philips Avance Collection


Краен срок - 12 октомври 2016

Включи се в нашата БЕЗПЛАТНА 10 Дневна Есенна Детокс Кампания и участвай в Томбола за Бавно пресоваща Сокоизстисквачка Philips!

Пречисти и тонизирай Любимото си Тяло! Премахни излишните килограми Здравословно, Зареди се с Енергия и се Радвай на По-Здрав Живот!

Тази есен сме много усмихнати, свежи и енергични! Тази Есен се впускаме в приключението Есенен Детокс със Здравей! ;)

И най-хубавата новина е, че си имаме НОВА ПРОГРАМА! Така ще ни е още по приключенско и интересно!

Имаме си и НАГРАДА! Всички записали се за детокса до 12.10.2016 включително участват в томбола за една бавно пресоваща сокоизстисквачка Philips! Опитайте късмета си ;)

Датите са – 17.10.2016 – 26.10.2016

Есента е един прекрасен и много цветен сезон, в който се намират изключително много разнообразни плодове и зеленчуци за хапване! И ние ще се възползваме от тях с пълна сила! ;)

И този път на твое разположение ще бъдат и всички останали програми на Здравей, ще бъдем на разположение и ние с много идеи, съвети, насоки и подкрепа! Няма как да не се запишеш! ;)

Кажи благодаря на тялото си, запиши се още сега!


Както всеки сезон организираме групово изчистване! Което означава, че няколко дни ще хапваме сурова храна, а след това и малко обработена, ще направим няколко дни на смутита и сокчета. Целта е да се съберем повече хора и всеки от своя дом да изпълнява едно не особено трудно разтоварване. Споделяме всичко във фейсбук групата, а отделно получаваш и всеки ден имейли с напътствия, рецепти, идеи и още много, много полезни за теб неща :) Миналия път се записаха над 4000 души, а тази есен очакваме още повече желаещи, особено с новата ни програма! ;)

Преди старта на кампанията ще получиш всичко необходимо по имейл.

Погрижили сме се след програмата да ти осигурим дву седмично захранване, за да запазиш прекрасните резултати. Лесно е и го заслужаваш! ;)

Всеки записал се за Есенната Здравей Кампания до 12.10.2016 участва в томболата за сокоизстисквачка Philips.

Да разкажем малко повече и за самaта сокоизстисквачкa!

Технологията MicroMasticating изцежда до 90%* от плода Иновативната технология MicroMasticating на Philips разтваря клетките на плодовете и зеленчуците, за да извлече максимума от продуктите. След приключване на работа всички части на уреда се изплакват за 1 минута, благодарение на липсата на цедка. Наистина се мие изключително лесно, до момента мисля, че е най-лесно миещата се сокоизстисквачка, с която съм работила. А знам, че при много от читателите на Здравей това е най-големия проблем!

Като верни фенове на джусинга знаем колко по-качествен е сока от бавно пресоващите сокоизстисквачки. Окислява се много по-бавно и се запазват много по-голяма част от ценните хранителни вещества намиращи се в плодовете и зеленчуците. Изобщо тази машина ще бъде прекрасен подарък за двама от вас и съм убедена, че ще е един от най-използваните уреди в дома ;)

Машината се справя отлично с меки и твърди плодове, ядки и най-важното зеленолистни! Въпреки че съм фен на вертикалните сокоизстисквачки не мога да отрека, че хоризонталните се справят пъти по-добре със зеленолистните, а това е ценно :)


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара