Спечелете прахосмукачка робот, 40 продуктови награди "Чисто" и 4 ваучера за почистване на дома


Краен срок - 9 октомври 2016

За да участва в играта, потребителят трябва да качи в сайта две свои снимки преди и след подреждане/почистване на различни места в дома (хол, детска стая, гардероб, печка,шкаф, балкон и т.н), да генерира автоматичен колаж,след което да попълни формата за регистрация като посочи име, фамилия и e-mail. Организаторът задава темата, на която трябва да отговарят снимките чрез посочване на мястото от дома, което трябва да бъде почистено/подредено и снимано.

Ако желае, участникът може да сподели колажа от снимките си във Фейсбук и да покани приятелите си да гласуват за него. Споделянето във Фейсбук не е задължително.

Всички снимки качени от потребителите в сайта се публикуват в раздел „Галерия“ и са достъпни за гласуване в периода на играта. В случай, че потребителят желае да изтрие снимките, трябва да се свърже с Организатора по е-mail на адрес - igra@naistinachisto.bg

Всеки участник може да се включи в играта като качи неограничен брой снимки по темата на конкурса.

Участниците в играта нямат право да качват снимки на трето лице без негово знание.

Участието в играта не е обвързано с покупка на продукт.

За всеки колаж, публикуван в Галерията на сайта www.naistinachisto.bg, посетителите на сайта могат да гласуват чрез бутона под снимката. Гласът се потвърждава чрез кликване на линк, изпратен в email до гласуващия.

Общият брой гласове за колаж на един участник формира резултата, с който този колаж участва за спечелването на награда на публиката (по т. 7.1.1).

Колажите публикувани през съответната седмица, участват в томбола за спечелване на седмична награда (по т. 7.1.2) .

Победителят, който печели голямата награда се определя чрез томбола измежду всички колажи, качени в сайта за целия период на играта. За спечелването на голямата награда участват и колажите, които вече са били публикувани в съответната тематична категория и които са участвали за спечелването на седмичните награди. За участие за спечелването на голямата награда е необходимо потребителят да е участвал с минимум 4 колажа в 4 различни тематични категории на играта.

Участниците в играта нямат право да гласуват за своя снимка, но имат право да гласуват за снимка на друг участник.

Играта ще продължи 4 седмици (от 12.09.2016 г до 09.09.2016 г.), като всяка от седмиците ще се отваря нова задача (помещение) - категория в Галерията, в която участниците ще могат да качват снимките си. Тематичните категории се определят както следва:
* 1 –ва седмица: баня
* 2- ра седмица: кухня
* 3- та седмица: стаи - всекидневна, детска, спалня
* 4 –та седмица - двор, градина, тераса – външни помещения

Участниците могат да качват снимки във всяка от категориите и след приключване на задачата за съответната седмица, като по този начин участват за спечелването на голямата награда.

Наградите в играта „Наистина чисто“ са:

1. Награда на публиката: 10 продуктови награди „Чисто“ всяка седмица (общо 40 бр.);
2. Седмична награда: всяка седмица 1 брой “Ваучер за професионално почистване на дома“ от фирма избрана от организатора на стойност 300 лв без ДДС, съгласно ценовата листа на фирмата подизпълнител предлагаща услугата (общо 4 бр.);
3. Голяма награда: прахосмукачка робот SAMSUNG VR10F53TBDR/EG (1 бр.).

Наградите на публиката се раздават на принципа на най-много събрани гласове/ харесвания. Ако има повече от 10 участника с еднакъв брой гласове, победителите се избират между тези участници чрез томбола (на случаен принцип), от комисия на Организатора.

Седмичните награди се теглят чрез томбола (на случаен принцип), от комисия на Организатора.

За участие за спечелването на голямата награда е необходимо качването на минимум 4 колажа в 4 различни тематични категории на играта. Определянето на печелившия за Голямата награда става чрез томбола (на случаен принцип), от комисия на Организатора.

Тегленето на печелившите участници се извършва след приключване на всеки седмичен период както следва:
* за седмица 1: 21.09.2016г.
* за седмица 2: 28.09.2016г.
* за седмица 3: 05.10.2016г.
* за седмица 4: 12.10.2016г

Печелившите ще бъдат обявени до 3 дни след извършване на тегленето на страницатa www.naistinachisto.bg и уведомени посредством електронно писмо на имейл адреса, с който е извършена регистрацията за участие в играта.

За да получи своята награда, участникът трябва да се свърже с Организатора в срок до 15 дни от уведомяването по електронна поща/телефон и да потвърди адреса, на който да му бъде изпратена наградата. Наградите се изпращат по куриер на адреса, посочен от печелившия участник. При отказ на печелившия от получаване на наградата, както и в случай, че в 15 дневният срок по-горе, адресът за изпращането на наградата не бъде потвърден, Организаторът извършва ново теглене на томбола, което излъчва нов печеливш.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара