Спечелете Philips Multicooker (модел HD4749)


Краен срок - 16 септември 2016

ЗОРА е единствената изцяло българска верига за IT, бяла, черна, климатична и офис техника. Компанията предлага последните технологии, въплътени във функционални и компактни продукти за всеки дом и офис.

Тази година ЗОРА навършва четвърт век и полага основите на коренна промяна на корпоративната си идентичност и визия, поставя началото на развитие през следващия четвърт век с новия изцяло обновен магазин в Пловдив, където търговското пространство е превърнато в привлекателно място за общуване и изживяване, свързано с иновациите и устрема в бъдещето.

Всеки ден в сайта на радиото ще намирате по един въпрос. Отговорете правилно с коментар под поста във фейсбук и един от вас в края на играта ще спечели мултикукър Philips!


С Philips Multicooker HD4749 готвенето се превръща в детска игра! Приготвяй любимите си рецепти бързо и вкусно, с помощта на 22-те предварително зададени програми. С Philips Multicooker можеш да пържиш, задушаваш, печеш, готвиш на пара, и дори да приготвяш любимите си рецепти, като зададеш своите собствени настройки с новата функция за поетапно готвене. Благодарение на керамичното покритие на съда и 3D технологията за нагряване, няма нужда от постоянно наблюдение и разбъркване – уредът може да готви дори и когато не сте у дома.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара