Спечелете комплект шампоан, балсам и олио O`right Recoffee


Краен срок - 21 септември 2016

Включeте се в играта на O`right и спечелете комплект шампоан, балсам и олио от най-новата линия на марката – Recoffee.

Запознайте се със серията и напишете в коментар коя е активната съставка в продуктите и какви ползи носи на косата. Късметлията ще бъде избран на случаен принцип и обявен в настоящата тема на 21 септември, сряда.

Знаете ли, че годишно се изпиват 400 милиарда чаши кафе? 14 хиляди кафета се изпиват всяка секунда, а 22 хиляди тона утайка от кафе се изхвърлят всеки ден. Днес 4 чаши кафе са равни на 1 шампоан.

Изумително, но е факт! O`right взе тази привидно непотребна, а всъщност толкова ценна съставка – утайката, и създаде от нея нещо удивително – нова гама професионални продукти за коса. Това са Reсoffee – грижовни към косата, полезни за околната среда.
Reсoffee са изработени от 100% рециклирана утайка от кафе – от състава до опаковката. Всяка бутилка от серията дължи автентичния си кафяв цвят именно на ценната съставка, а ароматът може да се усети отдалеч.

Дълбока хидратация, обем и плътност, копринена гладкост и ослепителен блясък са само част от резултатите, които ще видите още след първата си среща с Recoffee. Кафето, основната съставка в линията, има още куп безценни предимства – стимулира растежа, блокира ефектите от DHT – един от основните причинители на косопада, подхранва косата и скалпа и ги предпазва от топлинно увреждане.

Верни на стила си, O`right се грижат както за косата ви, така и за природата и ви дават възможността да отгледате своето „Кафе в бутилка“. Посаждайки опаковката от шампоана Reсoffee Tree In The Bottle, тя ще се разгради напълно в почвата, а от семената, вградени в нейното дъно, ще поникне истинско кафеено дърво!

Заключете влагата в косата и я обгърнете с блестящ филм чрез хидратиращия шампоан Recoffee Moisturizing!

Неговият 98,7% натурален състав има силно антиоксидантно и възстановяващо действие, което съживява сухата и изтощена коса. Обогатен с естествени пенители и масло от кафе, извлечено от 100% рециклирана утайка, шампоанът нежно почиства косата, забавя стареенето ѝ и я прави блестяща като злато.

Осигурете на косата си максимална здравина, обем и плътност с шампоана Recoffee Volumizing!

Шампоанът мигновено хидратира, придава обем и блясък на тънката и слаба коса, без да я утежнява. Съдържа 99,3% натурални съставки, включително масло от кафе, които укрепват фибрите на косъма и го правят по-устойчив на пречупване и накъсване.
  
Излекувайте увредените участъци от косата си и я направете копринено мека и гладка с възстановяващия балсам Recoffee Antioxidant and Repairing!

Формулата на балсама Recoffee, обогатена с масло от кафе, осигурява несравнимо хидратиране и укрепване на косъма, заздравява кутикулата и улеснява оформянето на косата. Подходящ е за третирани и изтощени коси, като още от първото нанасяне придава несравним блясък, мекота и осезаема плътност.

Възстановете сухите краища, защитете косата си от топлината  и я накарайте да заблести с олиото Recoffee!

Обогатено с безценното масло от кафе, олиото Recoffee има силно антиоксидантно действие, което забавя стареенето на косата, предпазва при термична обработка, хидратира и придава зашеметяващ блясък. Съдържа водоразтворими силикони, които възстановяват сухите краища и ги предпазват от увреждане.

Recoffee – вашата сигурна гаранция за жива, дълга и сияйна коса!


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара