Спечелете козметични комплекти Nutra Effects за тяло от Avon


Краен срок - 21 септември 2016

Включи се в играта „Бъди сияйна с Nutra Effects за тяло“. Покажи ни със снимка или кратък текст как се чувстваш красива.

Късметлийката може да си точно ти!

За да участва в играта, Участникът е небходимо да качи снимка или кратък текст и да се регистрира. Веднага след регистрацията Участникът оставя и своите имена, имейл адрес и телефон, за да може Организаторът да се свърже с него след края на играта, ако е спечелил.

Участникът има право да играе многократно, но може само веднъж да се регистрира и да участва в томбола за награди. В случай, че Участник направи опит да манипулира по какъвто и да е начин компютърната система на Играта, Организаторът има правото да го отстрани от участие.

Наградите в томболата са общо 12 бр. (4бр. козметичен комплект Nutra Effects за тяло и 8 бр. крем Nutra Effects за тяло).

 Тегленето на наградите ще се извършва чрез жребий от упълномощен представител на Организатора на два етапа. Първият ще бъде 48 часа след старта на играта 12.09.2016 година, а вторият на 21.09.2016, като от всички Участници, включили се в Играта и са качили снимка или кратък текст, ще бъдат изтеглени общо дванадесет печеливши Участници и дванадесет резерви от двата етапа на играта. За резултатите от жребия се съставя протокол. На първата дата ще бъдат изтеглени общо четирима Участници, които ще спечелят козметичен комплект Nutra Effects за тяло. На втората дата ще бъдат изтеглени общо осем Участници, които ще спечелят крем Nutra Effects за тяло.

Имената на печелившите Участници ще бъдат обявени на страницата, на която се е състояла играта на Организатора до 2 работни дни след датата на теглене на наградите.

В срок до 5 работни дни след обявяване на печелившите Участници, ние ще се свържем с тях по email или телефон  и ще бъдат обявени на страницата на Организатора на играта: www.NutraBody.care

Наградата се получава по куриер за сметка на Организатора на посочения от печелившия Участник, съответно на посочения от резервния печеливш Участник, точен адрес за доставка. Печелившият Участник/ резервният печеливш Участник следва да осигури и уговори удобен ден и час за доставка на наградата. Във всички случаи доставката следва да бъде направена от 09:00 до 17:00 часа в рамките на 15 работни дни, считано от уговарянето на удобен ден и час за доставка между куриерската фирма и печелившия Участник, само на територията на Република България.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара