Спечелете одеяла, чадъри, чанти и комплекти с мини продукти от Nivea


Краен срок - 31 октомври 2016

Периодът на провеждане на промоционалната кампания е oт 01.09.2016 г. до 31.10.2016 г. или до изчерпване на скреч картите за участие, в избрани обекти в София и страната.

Промоционалната кампания обхваща всички продукти на NIVEA

Промоционалната кампания се реализира със следния механизъм:

· При покупка на Участващ в Промоцията продукт/ Участващи в Промоцията продукти на стойност поне 10 лв. във включените в промоцията обекти, закупилият получава скреч-карта, с която може да спечели една от Наградите, предвидени за съответния търговски обект.

· Наградите в обектите, част от международни вериги, са рекламни чадър, одеяло и чанта за пазаруване, а в обектите, част от местни вериги, както и в самостоятелните търговски обекти (магазини) - рекламни чадър, одеяло, чанта за пазаруване или пакет с 3 бр. мини продукти.

Покупката се удостоверява с касова бележка, която се маркира от промо-екипа на NIVEA или от служител на търговския обект според договорките със съответния търговския обект.

Един клиент може да участва неограничено, като всяко следващо участие е обвързано с представяне на нова, немаркирана касова бележка за покупка на Участващ в Промоцията продукт.

Ако с една и съща касова бележка са закупени продукти NIVEA на стойност над 10 лв., клиентът има право да получи по една скреч карта за всеки 10 лв. от стойността на покупката, но не повече от 10 скреч карти.

Не се допуска получаване на паричната равностойност на наградата, нито заменянето на една награда с друга;

Наградите са на случаен принцип. Клиентът сам избира скреч картата.

Спечелилите получават наградата веднага на място в съответния търговски обект от промо екипа на NIVEA или от зона „Информация“/касова зона, в зависимост от договорките с обекта. Получаването на Наградата се отбелязва върху скреч-картата по подходящ начин.

Процентът печеливши скреч карти за кампанията в международни вериги е 80%, a в местни вериги и магазини е 85%.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара