Спечелете 500 марсиански раници и 15 посещения на обсерваторията в Рожен


Краен срок - 20 март 2017

СПЕЧЕЛИ ОЩЕ СТРАХОТНИ НАГРАДИ ОТ МАРСИАНЦИ! УЧАСТВАЙ ЗА ГОЛЯМАТА НАГРАДА – ПОСЕЩЕНИЕ НА НАЦИОНАЛНАТА АСТРОНОМИЧЕСКА ОБСЕРВАТОРИЯ В РОЖЕН. ВИЖ КЪДЕ Е МАРС!

Потърси жълтия марсианския промо стикер в една от следните опаковки: Марсианци Имунактив 80 табл., Марсианци Инулин 80 табл. или Марсианци Имунактив 30 табл. След това провери своя код от промо стикера он-лайн и разбери дали печелиш допълнителна награда от Марсианци!

Посочените по-долу продукти на Валмарк България ЕООД с промоционални опаковки и жълт промо стикер (рекламиращи Кампанията), които са закупени на територията на Република България от аптечната мрежа, участват в Кампанията:
- Мултивитамини за деца Марсианци Имунактив 80 таблетки, вкус ягода
- Мултивитамини за деца Марсианци Имунактив 80 таблетки, вкус портокал
- Мултивитамини за деца Марсианци с Инулин 80 таблетки, вкус горски плод
- Мултивитамини за деца Марсианци Имунактив 30 таблетки, вкус ягода
- Мултивитамини за деца Марсианци Имунактив 30 таблетки, вкус портокал

Участниците, които през периода на Кампанията закупят поне 1 брой от посочените в раздел 3 промоционални продукти на Walmark, след което в уеб сайта на Кампанията
- въведат своя имейл адрес
- въведат валиден индивидуален код, който се намира върху промоционален стикер в промоционалната опаковка и се състои от 9 символа, (наричано за краткост по-долу общо „Регистрация“), автоматично получават шанс да спечелят една от 515 броя награди, описани подробно в раздел 7.

Цялата горепосочена информация е необходима за включване в Кампанията.

Софтуерът, инкорпориран в уеб сайта на Кампанията веднага проверява получените регистрации и в отговор показва съобщение, за да уведоми конкретния участник дали е „спечелил“ или „не е спечелил“ с тази конкретна регистрация и съответния индивидуален промоционален код.

В случай, че участникът печели награда, той трябва да въведе посочените по-долу данни в рамките на максимум 120 минути след показване на съобщението „спечелил“ по т.4.2.:
- имена
- имейл (e-mail) адрес
- телефонен номер
- домашен адрес
- брой деца
- година на раждане на децата
- пол на децата
- любимите вкусове на децата

В случай, че участникът печели награда, той трябва да запази печелившия промоционален стикер до получаване на наградата от Организатора. Ако Участникът не може да представи промоционалния стикер с кода на Организатора на кампанията или на представителя на куриерската компания, ангажирана от Организатора за доставянето на наградите, Участникът губи право да получи наградата.

Участникът може да се регистрира и да участва в Кампанията с повече от един код, ако по време на периода на Кампанията закупи повече от веднъж включените в кампанията продукти и въведе техните кодове съгласно горепосоченото описание като отделни регистрации.

Въпреки това един код може да участва в Кампанията само веднъж, което означава, че може да се използва само за една регистрация.

Тегленето на наградите ще се извършва на случаен принцип, по предварително заложен в електронна система за теглене на награди алгоритъм за количествено разпределяне на видовете награди, на база извършените регистрации в Кампанията и предоставяния брой награди. Софтуерът, инкорпориран в уеб сайта на Кампанията веднага проверява получените регистрации и в отговор показва съобщение, за да уведоми конкретния участник дали е „спечелил“ или „не е спечелил“ с тази конкретна регистрация и съответния индивидуален промоционален код.

Организаторът ще осигури за целта на Кампанията следните 515 бр. награди:
• 15 големи награди: Организирано посещение на Националната астрономическа обсерватория в РОЖЕН
• 500 бр. Марсиански раници

При спечелване на награда „Марсианска раница“, наградата ще бъде изпратена на печелившите участници по куриер на посочения от тях адрес в регистрационната форма за включване в Кампанията. Участниците, спечелили „Марсианска раница“, получават наградите си по куриер за сметка на ВАЛМАРК България ЕООД в едномесечен срок, след валидна регистрация в уеб сайта на Кампанията, въвеждането на печеливш код и въвеждане на коректни данни за доставка на наградата (име, имейл адрес, телефонен номер, пощенски адрес). При подаването на неверни или неактуални данни в регистрацията, участникът губи право да получи наградата.

При спечелване на голямата награда „Организирано посещение на Националната астрономическа обсерватория в РОЖЕН“, Организаторът ще се свърже със спечелилите участници за повече подробности във връзка с организирането на наградата. Организирането на наградата „Посещение на Националната астрономическа обсерватория в РОЖЕН“ ще бъде реализирано през м.април 2017 след приключване на Марсианската промоция. Организаторът на кампанията ще поеме разходите на спечелилия участник (1 брой дееспособно физическо лице на възраст над 18 години) и неговото дете (1 брой дете на възраст до 16 години) за организираното посещение на Националната астрономическа обсерватория в РОЖЕН, както и за хотелско настаняване за 1 нощувка и за 1 вечеря в деня на организираното мероприятие. Организаторът ще предостави на спечелилия участник подробна информация и програма за деня на организираното посещение на НАО Рожен.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара