Спечелете 3 комплекта с продукти Crayola


Краен срок - 11 септември 2016

Да поиграем! :)

Кое е любимото ти нещо, което няма да забравиш да сложиш в раницата за училище? Сподели с нас в коментар под поста до 24ч. на 11.09.2016г.

Трима от всички коментирали ще спечелят страхотни подаръци Crayola, с които да развихрят въображението си. Ти си на ход! :)

Играта е валидна за всички физически лица, живеещи на територията на Република България.

В играта нямат право да участват служителите на „Хиполенд АД”, както и членовете на техните семейства.

Печелившите се избират чрез томбола на платформата www.randompicker.com и се обявяват с коментар под „Играта” на www.facebook.com/hippoland.bg и чрез съобщение под техния отговор. Оторизиран представител на ХИПОЛЕНД АД ще се свърже на лични съобщения с всеки, спечелил от томболата, за уточняване на начина на получаването на наградата. 


Наградата се получава във физически магазин на ХИПОЛЕНД, посочен от спечелилия в лично съобщение до фейсбук страницата на ХИПОЛЕНД в срок от 7 работни дни от датата на личното съобщение от www.facebook.com/hippoland.bg, за потвърждение на избор на магазин за получаването му. Ако сте спечелили награда, но във Вашия град няма магазин на ХИПОЛЕНД, ще изпратим Вашата награда на посочен от Вас адрес, в рамките на 7 работни дни от датата на личното Ви съобщение до фейсбук страницата на ХИПОЛЕНД, по куриер на Спиди АД или Европът 2000 АД. 

Ако някой от победителите не отговори на личните съобщения повече от 5 (пет) работни дни или не се яви да получи наградата си в магазина, повече от 7 (седем) работни дни, губи правото си да получи Наградата.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара