Спечелете шейкъри, сакове, кърпу, чадъри и шапки от Baumit


Краен срок - 14 септември 2016

Механизъм на играта:

Стъпка 1: Отговори вярно дали снимката показва мазилка КреативТоп или не.

Стъпка 2: Познай поне 8 от десетте снимки.

Стъпка 3: Регистрирай се в томбола за награда.

Награди:
Дневни:

Шапка с козирка – общо 28бр. за периода на играта
Сгъваем чадър – общо 14бр. за периода на играта
Хавлиена кърпа – общо 28бр. за периода на играта
Сак за пътуване – общо 14бр. за периода на играта

Седмични:

Шейкър – общо 2бр. за периода на играта

Тегленето на дневните награди ще се извършва всеки ден на произволен принцип, по предварително заложен в електронната система за теглене на награди алгоритъм за количествено разпределяне на видовете награди, на база регистрации в играта.

Тегленето на седмичните награди ще се извършва всеки понеделник на произволен принцип, по предварително заложен в електронната система за теглене на награди алгоритъм за количествено разпределяне на видовете награди, на база регистрации в играта за изминалата седмица.

Печелившите участници ще получат потвърждение на e-mail адреса, който са дали при регистрация в срок от 24 часа след изтеглянето им. За да получат наградата си печелившите трябва да заявят адрес за доставка в отговор на полученото потвърждение, в 10-дневен срок. Ако печелившите не потвърдят наградите си след получаване на известието в срока посочен в тази точка, губят правото си да получат наградата. Непотвърдените награди ще бъдат използвани в бъдещи игри на марката.

Един участник може да направи неограничен брой регистрации за участие в томболите за дневни и седмични награди. Един участник може да спечели само по един брой награда от вид.

Наградите ще бъдат доставени безплатно с куриер до всеки печеливш в срок от 45 работни дни след обявяването им и потвърждение на адрес за доставка.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара