Спечелете бензинов моторен трион RD-GCS14


Краен срок - 21 септември 2016

Играй и спечели! Харесай страницата на HomeMax, харесай тази публикация, отговори правилно на въпроса и сподели публикацията на твоята стена и можеш да спечелиш Бензинов моторен трион RD-GCS14.

Въпросът е - колко сантиметра е дълга шината на Бензинов моторен трион RD-GCS14?

Всеки участник може да отговори на въпроса само веднъж и да участва само с един валиден профил. Дублирани потребителски профили или такива, които са многократно регистрирани, некоректно от едно и също лице, се считат за невалидни и Организаторът си запазва правото да изтрие коментари към Играта впоследствие.

Всеки валиден профил (дори и на повече от едно лице) ще се счита за един участник.

На Фейсбук страницата на ХоумМакс има публикуван въпрос, свързан с даден продукт/продукти. Участникът посещава Фейсбук страницата на ХоумМакс, ако участника не харесва страницата трябва да го направи, да хареса публикацията, свързана с играта и попълва формата за коментар с отговор на зададения въпрос. След като отговори, участникът трябва да сподели публикацията на неговата стена. Право да участва в тегленето на награда от Играта има само Участник, дал правилен отговор на зададения въпрос, харесал страницата на ХоумМакс, харесал дадената публикация и споделил публикацията.

Печелившият ще бъде избран на случаен принцип, чрез томбола между участниците, дали правилен отговор на зададения въпрос, с помощта на специализиран софтуер. Печелившият ще получи 1 бр. награда Бензинов моторен трион RD-GCS14

След като бъде изтеглен и публикуван във Фейсбук страница https://www.facebook.com/Homemax.bg, печелившият в играта, в срок от 1 седмица от публикуването на спечелилия, трябва да се свърже с Организатора, чрез изпращане на лично съобщение на Фейсбук страница https://www.facebook.com/Homemax.bg.

За да получи наградата, печелившият участник задължително следва да се легитимира с лична карта и да подпише всички документи, предоставени му от страна на Организатора, във връзка с предаването/получаването на наградата. Печеливш участник, който не е потърсил в срок от три седмици спечелената от него награда, автоматично и безусловно губи правото да я получи.

Участвай в КОНКУРСА

Share on Google Plus

0 comments:

Публикуване на коментар