Спечелете 400 лаптопа, 600 Milka пуфа и 2500 раници Milka


Краен срок - 27 ноември 2016

Продукти участващи в промоцията – Всички шоколади Milka с промоционален стикер.

Образец на промоционалния стикер:


Механизъм на промоцията /играта/:

Стъпка 1: Закупете Milka шоколад(и) с промоционален стикер. На вътрешната страна на промоционалния стикер е отпечатан7-символен код.

Стъпка 2: Регистрирайте го на www.milka.bg или с SMS на номер 1080*
    * Цената на един SMS е 0.30 лв. с включен ДДС за абонатите на Мтел и VIVACOM и 0.29 лв. с включен ДДС за абонати на Telenor

Стъпка 3: Разберете веднага дали печелите:
   С 1 регистриран код можете да спечелите раница Milka;
   С 3 кода можете да спечелите Milka пуф;
  С 5 кода можете да спечелите лаптоп Acer 10.1’’

Предвидени награди:

    Раница Milka – общо 2500 броя за периода на промоцията.
    Milka пуф – общо 600 броя за периода на промоцията.
    Лаптоп Acer 10.1’’ – общо 400 броя за периода на промоцията.

Разпределението на награди ще се извършва всеки ден на произволен принцип по предварително заложен в електронната система за теглене на награди алгоритъм за количествено разпределяне на видовете награди на база регистрации в промоцията.

Участниците разбират дали печелят веднага след регистрацията на необходимия брой кодове за всяка награда.

Единният идентификатор на всеки участник е неговият телефонен номер. Потребителят трябва да въведе валиден, реален, действащ и кореспондиращ мобилен телефонен номер и да го потвърди. За целта на предоставения телефонен номер участникът ще получи SMS с код за сигурност, който е необходимо да въведе в специално поле, за да завърши успешно регистрацията на профила си. Всяка отделна регистрация/участие изисква отделна верификация по указания по-горе начин.

С един SMS може да бъде регистриран само един код. За един код може да бъде изпратен само един SMS.

Единният идентификатор на всеки участник е неговият телефонен номер. Участникът трябва да изпраща кодове чрез SMS от един и същ мобилен номер и/или да регистрира всеки код, въвеждайки същия телефонен номер на www.milka.bg.

Печелившите участници, регистрирали кодoвете си с SMS ще бъдат известени чрез обратен SMS и ще им бъде предоставен телефон за връзка, на който в 10-дневен срок могат да заявят адрес за получаване на наградата. Печелившите участници, регистрирали кодовете си чрез интернет (www.milka.bg), ще бъдат известени веднага след регистрацията чрез допълнителен екран, на който е изписан телефонен номер, на който ще трябва да позвънят, за да подадат валидни данни за доставка на наградата (на цената на едно обаждане според тарифния план на участника), както и печелившите кодове, които трябва да пазят и предадат на куриера, за да получат наградата си. Допълнително, печелившите ще получат на имейл адреса, когото са дали при регистрация, потвърждение с телефонния номер, на когото трябва да позвънят, както и печелившите кодове, които трябва да пазят и предадат на куриера, за да получат наградата си. Ако печелившите не потвърдят наградите си след получаване на известието в срока, посочен в тази точка, губят правото си да получат наградата. Непотвърдените награди ще бъдат използвани в бъдещи промоции на марката.

Един участник може да направи максимум 5 регистрации на денонощие. Един участник може да спечели само по един брой награда от вид.

При спечелване на определена награда, кодовете, с които е спечелена, не важат при участие за друга награда. (Например: Ако при регистрация на 3 кода сте спечелили Milka пуф, за да играете за спечелване на лаптоп Acer 10.1’’, трябва да регистрирате нови 5 уникални кода)!

Всеки пореден опит ще бъде считан като невалидна регистрация.

Един участник може да спечели само по един брой награда от вид.

Наградите ще бъдат доставени безплатно с куриер до всеки печеливш в срок от 45 работни дни след обявяването им и потвърждение на адрес за доставка. Преди доставка куриерът ще прозвъни спечелилите. Наградите се доставят на един и същи адрес само веднъж.

Наградите се получават само срещу представяне на документ за самоличност и предоставени на куриера промоционални опаковки с печеливши кодове!

ОРГАНИЗАТОРЪТ НЯМА ДА ВРЪЧВА НАГРАДИ НА УЧАСТНИЦИ, КОИТО НЕ МОГАТ ДА ПРЕДСТАВЯТ ОПАКОВКИТЕ С ПЕЧЕЛИВШИ КОДОВЕ!

ОРГАНИЗАТОРЪТ УМОЛЯВА УЧАСТНИЦИТЕ В ИГРАТА ДА ПАЗЯТ СТАРАТЕЛНО ПРОМОЦИОНАЛНИТЕ ОПАКОВКИ НА МЯСТО, КОЕТО ДА ПРЕДПАЗИ ТЯХНАТА ЦЯЛОСТ И ЧЕТЛИВОСТ!

Участвай в КОНКУРСА

7 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара