Спечелете комплект консумативи (51 бр.) Bosch!


Краен срок - 18 септември 2016

Сподели в коментар правилния отговор на въпроса "През коя година е създадена компанията BOSCH?" и ще може да спечелиш Комплект консумативи (51 бр.) Bosch!

Ако се затрудняваш с отговора, предоставяме жокер --> http://bit.ly/2bG2MXg

Играта ще се проведе с публикация на фен страницата “Електроинструменти Bosch от Дикар консулт” във Facebook. Участниците се регистрират в играта като приемат настоящите правила и отговорят правилно на въпроса “През коя година е създадена компанията BOSCH?”. За валидни регистрации ще се броят тези, които са направили коментар с верен отговор на играта. Всеки участвал може да коментира само веднъж.

Награди: 1 бр.  комплект консумативи BOSCH с 51 части . Наградите ще бъдат присъдени чрез томболен принцип на 1 брой печеливш, който е коментирал с правилния отговор на зададения въпрос.

Печелившите се определят с томбола на случаен принцип измежду всички валидни коментари, регистрирани успешно в играта. Томболата ще бъде теглена на 19.09.2016 г., в 12:00 като в следствие на нея на страницата “Електроинструменти Bosch от Дикар консулт” във Facebook, ще бъдат обявени печелившите участници според броя награди в т.5, и равен брой резерви, в случай, че някой от печелившите не предяви желание да получи наградата си в определения за това срок. Организаторът се задължава в срок до 2 работни дни от изтегляне на томболата да се свърже с победителя на посочения от него профил във Facebook. За да получи наградата си, победителят се съгласява в рамките на 1 работен ден да върне отговор като предостави в лично съобщение до Организатора във Facebook следните данни: Три имена; Имейл адрес; Телефон за връзка, точен адрес за получаване на наградата. Ако Организаторът не успее да се свърже с победителя или не получи обратна връзка от него 2 дни след уведомяването му от Организатора, то победителят губи правото да получи своята награда и тя може да бъде предоставена на следващия по ред изтеглен резервен печеливш;

Харесай нашата страница за повече игри, промоции и интересни материали!


Участвай в КОНКУРСА

Share on Google Plus

0 comments:

Публикуване на коментар