Спечелете iPhone 7 ексклузивно от Mtel


Краен срок - 29 септември 2016

Спечели iPhone 7 ексклузивно от Мтел! Знаеш ли на коя дата е пуснат в продажба първият iPhone?

Отговори на въпроса с коментар под този пост и може точно ти да си късметлията! Пожелаваме ти успех!

За да се включите, е необходимо да напишете в коментар под поста отговора на въпроса: На коя дата е пуснат в продажба първият iPhone? Играта ще бъде активна от днес (23.09) до (29.09). След изтичането на периода на играта ще бъдe изтеглен един от всички участници, който е написал правилния отговор в коментар под поста. Изтегленият ще спечели iPhone 7. Всеки участник има право да участва еднократно. Отговорите под настоящата бележка няма да бъдат считани за участие в томболата.

Печели един от всички участници, който е написал в коментар под поста верния отговор на въпроса: На коя дата е пуснат в продажба първият iPhone? 

Печелившят ще бъде обявени в срок от два дни след приключване на играта чрез пост във Facebook страницата на Мтел. Ако вашето име е сред печелившите, ние ще се свържем с Вас чрез лично съобщение във Facebook и ще ви дадем инструкции как да получите своята награда. В случай, че печелившият не отговори на съобщението ни в рамките на три дни, автоматично ще бъде изтеглен резервен печеливш, на когото ще бъде предоставена наградата. 

Вашият iPhone 7 Ви очаква! :)


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара