Спечелете 100 000 броя Schweppes чаши


Краен срок - 18 ноември 2016

Промоцията се организира и провежда в избрани обекти на територията на Република България, активирани с рекламни материали.

Участващите опаковки са всички вкусове с марка Schweppes в 1.5L PET с изключение на Schweppes Soda.

С участие в промоцията може да бъде спечелена следнaтa наградa:

Стъклена Schweppes чаша - общо 100 000 броя награди.

За всеки две закупени бутилки Schweppes 1.5L PET наведнъж от участващите опаковки (всички вкусове с марка Schweppes в 1.5L PET с изключение на Schweppes Soda) в участващите обекти, потребителят получава скреч карта на място от същия търговски обект в момента на покупката. При наличие на следните надписи в полето за изтриване:

    „Печелиш чаша” – потребителят има право да получи един брой брандирана Schweppes чаша, описана в т. 6.1. и Приложение № 1, на място в търговския обект.
    „Опитай отново“ – потребителят не печели нищо. 

Скреч карти, печелещи Schweppes чаша, няма да могат да бъдат предявявани за награда в други участващи в промоцията обекти, различни от мястото на покупка, както и в по-късен момент от същия обект, където продуктът е закупен.

Общият брой скреч карти е 124,995 броя, като 99,996 броя от картите са „Печелиш чаша” и 24,999 броя от картите съдържат „Опитай отново”. Печелившите карти ще бъдат равномерно разпределени в участващите обекти.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара