Спечелете двоен билет за филма „Бриджит Джоунс: бебе на хоризонта“


Краен срок - 19 септември 2016

Форум филм България“ и ELLE ви дават шанс да гледате един от най-очакваните филми тази година

Този петък, 16-и септември, е официалната премиера у нас на третия филм от поредицата за бурния живот на жената, която успява да се измъкне без капка финес от всяка ситуация. В „Бриджит Джоунс: бебе на хоризонта“ героинята на Рене Зелуегър отново е сама, но този път е и... бременна. ELLE ви дава възможност лично да разберете кой е бащата на бебето й. Всичко, което трябва да направите, е да отговорите вярно на нашия въпрос и може да спечелите един от трите двойни билета за филма. Желаем ви успех!


Какво да направите?

Изгледайте четирите забавни видеа към филма и в едно от тях открийте отговора на въпроса: „Коя е най-голямата дилема, пред която някога се е изправяла Бриджит Джоунс?“. Отговорите си публикувайте като коментар към този материал.

Трите имена на победителите ще бъдат избрани на случаен принцип и ще бъдат публикувани в сайта и на Фейсбук страницата ни на 20-и септември.

Всеки от победителите ще получи двоен билет за филма „Бриджит Джоунс: бебе на хоризонта“ в избран от него киносалон от веригите „Арена“ или Cinema City.

Припомнете си и трейлъра на филма, а в октомврийския брой на ELLE, който излиза на 20-и септември, четете ексклузивно интервю с Рене Зелуегър.

ВАЖНО: Билетите не включват покриването на транспортни разходи, разходи по настаняване или всякакви, които биха възникнали по повод присъствието на кино прожекцията.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара