Спечелете пътуване до Берлин


Краен срок - 30 септември 2016

Няколко дни на един младеж в Берлин:

Кратък полет. Приятно хотелче. Отдих сред зеленина. Кафенета и кръчми. Страхотна бира. Театри и музеи. Симфонична вечер. Берлин на колела. Среща със забележителности. Разхитителен шопинг. Филм под звездите. Ден в зоопарка. Убийствени наденички. Култово DJ парти. Леголенд. Мода. Изложба на открито. Концерт на Ред Хот. Лолапалуза…

Вече ти се ходи, нали? Е няма друго място, което може да ти предложи всичко това накуп. Именно затова избрахме да ти подарим билет до Берлин – защото той не е просто за разглеждане на забележителности. Той е да се слееш с пулса му. Да дишаш с него. Да бъдеш него!

Спечели самолетен билет и просто разпилей душата си в цветовете на немския метрополис, защото няма нещо, с което той да не може да те спечели. Как? Просто попълни формата и късмет!

Преди да се включиш, не забравяй да се запознаеш се условията за участие в играта. Попълването на формата и натискането на бутона „участвай“, означава, че си съгласен с тях.

Късметлията ще изтеглим до 10 октомври 2016 г. Стискаме палци това да си точно ти! Следи блога и фейсбук страницата ни 🙂

Участието в Играта не е свързано със закупуването на продукти или услуги, предлагани от Е-Скай

Наградата в Играта е една и е двупосочен самолетен билет София–Берлин–София, който ще бъде предоставен на победителя. Билетите са осигурени от авиокомпания airberlin и следва да бъдат използвани в периода между 15.10.2016 и 31.03.2017 г., според нейните възможности и наличните свободни места. След като бъде обявен Победителя, негово задължение и отговорност е да се свърже с Е-СКАЙ, за да уточни датите, на които ще бъдат използвани самолетните билети и други подробности, произтичащи от използването на самолетните билети.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара