Спечелете Apple iPhone 5 white


Краен срок - 20 септември 2016

✨ СПЕЧЕЛИ iPHONE като се включиш в томболата на #vstore.bg до 20.09.2016. с верен отговор на въпроса:

КОЕ Е ПЪЛНОТО НАИМЕНОВАНИЕ НА МОДЕЛА iPHONE, ИЗОБРАЗЕН ПО-ДОЛУ?

Посочи своето предположение в коментар и може да си избраният !

Награда в играта

Реновиран Apple iPhone 5 white – 1 бр. http://vstore.bg/%D1%81%D0%BC%D0%B0%D1%80%D1%82%D1%84%D0%BE%D0%BD%D0%B8-%D1%82%D0%B0%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%B8/225-apple-iphone-5-white.html?search_query=iphone+5&results=12

Право на участие имат всички физически лица, които отговарят на следните условия:

    Имат навършени 18 години към датата на стартиране на играта.
    Имат регистрация в социалната мрежа Facebook.

Не се допуска участие от фалшиви профили или посредством други методи, целящи увеличаване на шанса за печалба.

Тегленето на печелившия в играта ще се извърши от „Вартекс.бг” на 20.09.2016 г. в присъствието на нотариус, използвайки автоматичен софтуер, който избира на лотариен принцип участник, изпълнил условието за участие (правилен отговор на въпроса в коментар). Печелившият от играта ще бъде обявен на Facebook страницата https://www.facebook.com/VartexLTD/ и ще бъде уведомен персонално с лично съобщение с конкретни инструкции за получаване на наградата.

След оповестяването на печелившия и получаване на лично съобщение от Организатора, печелившият трябва да се свърже с Организатора в рамките на 10 работни дни на посочения от Организатора телефон или имейл в този документ. В противен случай губи правото си на получаване на наградата. Организаторът и спечелилият уточняват начина, по който да се получи наградата. Организаторът поема разходите за доставка на наградата в рамките на България.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара