Спечелете 5000 кутии с лимонови резанки от Захарни Заводи


Краен срок - 30 април 2017

Играта се провежда в периода до 30.04.2017 г. или по-рано, при изчерпване на промо кутиите. За да бъдат избегнати всякакви съмнения, след крайната дата на промоцията промоционални опаковки могат да се предлагат на пазара в България до изчерпване на количествата, но Оргaнизаторът няма да носи отговорност за предоставяне на награди. Всички награди трябва да бъдат предявени за получаване най-късно до 30.04.2017г.

Участващата търговска марка е „Лимонови резанки”, в съответните опаковки: ü Желе бонбони Лимонови резанки с вкус лимон и портокал, кутия 180 гр.; и Желе бонбони Лимонови резанки с вкус диня и пъпеш, кутия 180 гр. наричани по-долу промоционалната опаковка.

Участващата опаковка ще бъде идентифицирана с промоционален етикет ( правоъгълно каре разположено в лявата лицева част на опаковката с означение за играта „Резен щастие! Спечели кутия Лимонови резанки”).

Наградите, които ще бъдат раздадени по време на промоцията, са: Желе бонбони Лимонови резанки, в опаковка от  180 гр. –  с общ брой от 5 000 кутии.

Всяка опаковка съдържа талон с указание: „Честито” или „Опитай отново”, който информира лицето дали печели обявената награда в Играта.

Наградите се предоставят само срещу представяне и предаване на печеливш талон с надпис „Честито! Печелиш кутия Лимонови резанки”, в който и да е хранителен магазин на продавач-консултанта. Участниците в играта, които открият печеливш талон, печелят една кутия от продукта Лимонови резанки без ограничение дали е промоционална опаковка или не.

Награди не могат да бъдат получени в обекти на национални търговски вериги.

Право на участие в играта имат всички физически лица, спазили условието на покупка на 1 (един) брой промоционална кутия „Лимонови резанки”, произведени от „Захарни заводи” АД.

Всеки участник може да участва в Играта наограничен брой пъти.

Всеки участник носи отговорност за автентичността на печелившия талон при представянето му в обекта за получаване на наградата. За валидни се считат само талоните отпечатани от Организатора или негови агенти. Печеливши талони, които са нечетливи, деформирани, променени, дублирани, фалшифицирани, подправени или сгрешени, ще се считат за невалидни и се обезсилват.

Участието в играта е обвързано с покупка на продукти на „Захарни заводи“, като покупката НЕ представлява залог по смисъла на ЗХ.

Участниците, открили печеливш талон, получават наградите си при предаване на талона в търговски обект – хранителен магазин, с изключение на магазин, който е част от национална търговска верига.

Представянето на касов бон за покупка на промоционална опаковка „Лимонови резанки” не е условие за участие в Играта.

Печелившите могат да получат своите награди най-късно до: 30.04.2017г. или по-рано, при изчерпване на промокутиите.  

Участвай в КОНКУРСА

1 Коментари

  1. И къде са тези хранителни магазини,където може да се получи спечелената кутия?

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара