Спечелете ютия, пасатор, преса за коса и машинка Philips


Краен срок - 28 септември 2016

Играй и спечели с HomeMax! Харесай страницата на HomeMax, харесай тази публикация, отговори правилно на въпроса и сподели публикацията на твоята стена и можеш да спечелиш машинка за подстригване, преса за коса, ютия или пасатор Philips.

Въпросът е - през коя година Герард Филипс основава компанията Philips.

Четирима от Вас ще спечелят!

Всеки участник може да отговори на въпроса само веднъж и да участва само с един валиден профил. Дублирани потребителски профили или такива, които са многократно регистрирани, некоректно от едно и също лице, се считат за невалидни и Организаторът си запазва правото да изтрие коментари към Играта впоследствие.

След като отговори, участникът трябва да сподели публикацията на неговата стена. Право да участва в тегленето на награда от Играта има само Участник, дал правилен отговор на зададения въпрос, харесал страницата на ХоумМакс, харесал дадената публикация и споделил публикацията.

Печелившият ще бъде избран на случаен принцип, чрез томбола между участниците, дали правилен отговор на зададения въпрос, с помощта на специализиран софтуер. Печелившите участници ще получат 1 бр. машинка за подстригване Philips, 1 бр. преса за коса Phlips, 1 бр. 1 бр. ютия Philips, 1 бр. пасатор Philips. Четирима от участващите ще получат по един подарък, който нямат право да заменят.

След като бъдат изтеглени и публикувани във Фейсбук страница https://www.facebook.com/Homemax.bg, печелившият в играта, в срок от 1 седмица от публикуването на спечелилия, трябва да се свърже с Организатора, чрез изпращане на лично съобщение на Фейсбук страница https://www.facebook.com/Homemax.bg.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара