Спечелете 1000 специални кутии Sébium от Bioderma


Краен срок - 26 септември 2016

BIODERMA се грижи за здравето на Вашата кожа и Ви предоставя възможност да тествате най-подходящите за Вас продукти.

За да участвате в томболата за спечелване на 1 от 1000 специални кутии Sébium, е необходимо да се регистрирате в CLUB BIODERMA, или да влезете в своя профил, ако вече имате регистрация. Попълнете анкетата в секция „Кампания“ като натиснете бутона „КЪМ АНKЕТАТА“  и можете да спечелите една от 1000 специални кутии Sébium. Всяка кутия Sébium съдържа: Sébium Gel moussant мек измиващ гел 45 мл, Sébium Global крем за акнеична кожа 5 мл и книжка със съвети и информация за правилните грижи за акнеична кожа.

Тегленето на томболата за специалните кутии Sébium ще се извърши на 27.09.2016 г. Имената на печелившите участници ще бъдат обявени в страницата „Кампании“ на CLUB BIODERMA на 28.09.2016 г.

Всеки участник в Кампанията, който в периода 10.09 – 31.10.2016 г. регистрира в CLUB BIODERMA:
А. касов бон, съдържащ покупка на продукта Sébium Global, както и
Б. уникален код от специална кутия с продукти Sébium,
след одобрение на покупката от администратор ще получи гарантиран подарък - Sébium Gel Moussant 100 мл.

Ако регистрираният касов бон не посочва ясно и недвусмислено, че участникът е закупил продукт Sébium Global, участникът няма право да получи гарантиран подарък в Кампанията. Участникът няма право и на каквито и да било претенции за компенсация от страна на BIODERMA България.

Ако регистрираният касов бон съдържа покупка на различен продукт или продукти BIODERMA от Sébium Global и покупката отговаря на Общите условия на CLUB BIODERMA, участникът ще може да участва с покупката си в Програма Лоялност на CLUB BIODERMA, но няма да получи гарантиран подарък в Кампанията.

Един участник в Кампанията може да получи само един гарантиран подарък.

Един участник в Кампанията може да регистрира само един уникален код от специална кутия Sébium.

Един уникален код от специална кутия Sébium може да бъде регистриран в кампанията само веднъж.

Имената на всички участници в Кампанията, които получават гарантиран подарък, ще бъдат обявени на 01.11.2016 г. на страницата „Кампании“ в CLUB BIODERMA.

Всички участници в Кампанията, които спечелят специална кутия Sébium или гарантиран подарък, ще бъдат информирани с  имейл.

След получаването на имейла за награда, всеки печеливш участник разполага с 15 работни дни, за да влезе в профила си в CLUB BIODERMA и да попълни валиден телефонен номер, както и предпочитан от него офис на куриерска фирма „Спийди“, в който да получи своята награда от Кампанията.

В случай че победителят не предостави своите данни за връзка в посочения в т. 15 срок, той може да получи своята награда и след това, като куриерските разходи са изцяло за негова сметка. За да заяви изпращане на наградата след посочения по-горе срок, печелившият участник следва да изпрати имейл на адрес club@club-bioderma.bg.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара