Спечелете брандиран детски велосипед SCOTT Voltage JR26


Краен срок - 7 септември 2016

Регистрирай се, реши нашия Манджицу тест и спечели велосипед за детето! Всички, отговорили правилно на въпросите, ще участват в томбола. Печелившият от нея ще бъде изтеглен на 09.09.2016 г.

Кой от посочените е предпочитаният зеленчук у вас?
- зеле
- краставица
- морков

За да участва в Играта всеки Участник трябва:

1. да реши нашия Манджицу тест като отговори на един въпрос,  да попълни коректно регистрационната форма, която може да бъде намерена на сайта на Лидл България: www.lidl.bg/coolschool, като посочи съответната информация в предвидените за тази цел полета: име, фамилия, имейл адрес, телефонен номер и след това да натисне бутон „Изпрати“

2. и се съгласи с настоящите Правила и с Правилата на Лидл България за защита на лични данни.

Всеки Участник може да се регистрира само веднъж през периода на Играта, при условие че отговаря на т.7.

Наградата, която Участниците в Играта могат да спечелят при спазване на условията за участие, уредени в раздел ІІІ по-горе, е брандиран детски велосипед SCOTT Voltage JR26 от магазин „Скот България“ . 

Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда. Наградата не може да бъде прехвърлена на трети лица.

Определянето на печелившия Участник ще се извърши на 09.09.2016 г. чрез провеждането на томбола на случаен принцип. За наградата ще бъде изтеглен и резервен победител, който ще получи наградата в случай че основният победител се откаже от нея или не отговаря на условията на т 14. и 15 по долу. В томболата за награда имат право да участват всички Участници, които са изпълнили условията за участие, предвидени в тези Правила. Печелившият Участник не е задължен да приеме предоставената му от Организатора награда.

Имената на печелившия Участник, както са посочени в регистрационната  форма за участие, ще бъдат публикувани на интернет страницата на Лидл България на адрес: www.lidl.bg/coolschool в рамките на деня на провеждане на томболата (09.09.2016 г.). Участникът ще бъде уведомен, че е спечелил награда и по имейл, който ще бъде изпратен до имейл адреса, посочен от него/нея в регистрационната форма.  

Печелившият Участник трябва в срок до 5 (пет) календарни дни, считано от датата на публикуване на имената на печелившите участници на интернет страницата на Лидл България (09.09.2016 г.)да изпрати имейл с потвърждение и адрес на най-удобния му магазин на Лидл България, от който да получи наградата си, на адрес: igra@lidl.bg. В случай че печелившият Участник живее в населено място, в което няма магазин на Лидл България и/или иска наградата да му бъде доставена до конкретен адрес, той посочва адреса (вкл. пощенски код) в имейла за потвърждение.

В случаите, когато печелившият Участник е посочил магазин на Лидл България, от който да получи наградата си, Организаторът осигурява наличността на наградата в конкретния магазин до 5 (пет) работни дни отполучаване на имейла по т.14. Служител на Организатора се обажда на спечелилия Участник, за да го уведоми, че наградата вече е в магазина и може да бъде получена. В случаите, когато печелившият Участник е поискал наградата да му бъде изпратена на конкретен адрес, Организаторът изпраща наградата в срок до 10 (десет) работни дни от получаване на имейла по т.14. Разходите във връзка с доставката са за сметка на Организатора.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара