Спечелете 10 ваучера от eMAG


Краен срок - 5 август 2016

Участвай в eMAGските игри и можеш да СПЕЧЕЛИШ :)
🏆 Сподели ни кой от уредите-помощници тук: http://bit.ly/2aNP3Rg би те направил/а същински първенец в кухнята? 🏆

10 от всички, включили се с коментар под поста до 12:00 ч. на 05.08.2016 г., ще получат ваучер за пазаруване на продукти, предлагани от eMAG, на стойност 10 лв.

Печелившите ще бъдат изтеглени на томболен принцип, а имената им ще публикуваме след края на играта.

Постът, който ще публикуваме, съдържа въпрос. За да се включиш в играта, е достатъчно да дадеш предложение за отговор на въпроса чрез коментар под поста.

Бъди внимателен: състезават се само коментарите под поста на стената на страницата на eMAG.bg. В играта не участват харесванията или коментарите под настоящата Facebook бележка. Всеки участник има право да участва в играта само веднъж (т.е. само с един коментар).

Печелят 10 от участниците, които са оставили отговор на въпроса в коментарите под поста. Правилен отговор на въпроса няма да има, така че всеки, който е написал коментар в отговор на въпроса, ще има възможност да спечели.

Печелившите ще бъдат определени на томболен принцип и ще могат да видят „Фейсбук“ имената си, публикувани на стената на Facebook страницата на eMAG.

Играта ще бъдат раздадени като награди 10 ваучера в електронна форма. Всеки ваучер ще е валиден, за която и да е от категориите на сайта eMAG.bg с изключение на „Застраховки“.

Всеки спечелил ще получи един ваучер.

Всеки от ваучерите ще е на стойност 10 лв.

В рамките на деня на 05.08.2016 г. ще публикуваме Facebook имената (от Facebook профилите) на печелившите участници. Ще се свържем само с тях чрез лично съобщение във Facebook, за да съберем необходимата информация за изпращане на наградата, а именно три имена и и-мейл адрес, на който да бъде изпратен ваучера.

Спечелилите ще имат на разположение 4 работни дни, до 11.08.2016 г. включително, за да се свържат с нас и да предоставят исканата по предходната точка информация. В противен случай ще загубят правото си за получаване на наградата.

Наградите се получават по имейл (електронна поща), изпратен от Организатора на посочен от спечелилия електронен адрес, в рамките на 3 работни дни, след като спечелил участник е оставил необходимата информация за получаване на наградата.

Ваучерите на изтеглените 10 печеливши участника ще бъдат на стойност 10 лв. и ще бъдат валидни за всички категории в eMAG.bg с изключение на „Застраховки“. Периодът им на валидност е 30 дни от датата, в която печелившият е получил електронния си ваучер.

Всеки ваучер може да се използва само за една поръчка. Пчелившите няма да получат разликата между стойността на ваучера и стойността на поръчката, която плащат чрез него, ако последната е по-ниска. В случай, че стойността на поръчката е по-висока от тази на ваучера, печелившият ще трябва да доплати разликата.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара