Спечелете 10 таблета, 10 ваучера по 1000 лв., 100 куфара, 500 уреда за маникюр и 500 сешоара


Краен срок - 15 септември 2016

В програмата „Мечтай. Пътувай. Обичай.”, участват опаковките от двадесет цигари на Merilyn Slim Pink и Merilyn Slim Blue, снабдени с вложка. На всяка вложка има уникален код на латиница, който потребителят следва да регистрира, за да разбере дали вложката е печеливша или участва за теглене на големите награди. В една опаковка може да има само една вложка.

Всяко физическо лице, което е навършило 18 год., може да участва в програмата „Мечтай. Пътувай. Обичай.” . Служителите на “КТ Интернешънъл” ЕАД, както и членовете на техните семейства, нямат право на участие. С включването си в програмата, участникът приема и се задължава да спазва изцяло условията.

На гърба на всяка вложка, поставена в участващите промоционални опаковки, има отпечатан уникален код, съдържащ цифри и букви на латиница. Потребителят трябва да регистрира уникалния код, като изпрати SMS с текст кода, изписан на латиница, на номер 1711, активен за абонатите на трите мобилни оператора в България. Цената на един SMS към номер 1711 е 0,30 лв. с ДДС за абонати на М-Тел и ВИВАКОМ и 0,29 лв. с ДДС за абонати на ТЕЛЕНОР.

След изпращане на SMS с кода и ако този код е валиден и уникален (т.е. да не е бил регистриран в програмата до сега), потребителят ще получи обратен SMS, който обявява дали потребителят печели моментна награда или участва за големите награди. Ако потребителят печели моментна награда, в обратния SMS, печелившия участник ще бъде помолен и да изпрати данни за получаване на наградата, а именно: име и фамилия, година на раждане и точен адрес. При нужда, Организаторът може да се свърже с него, за да уточни детайлите по получаване на наградата.

За участие в тегленията за голямата награда (10 броя таблети или 10 броя карти за пазаруване на стойност 1 000 лева) в програмата „Мечтай. Пътувай. Обичай.”, потребителят трябва да регистрира поне 3 уникални кода по време на кампанията. Един участник може да участва в програмата с неограничен брой уникални кодове. Ако участник е изпратил повече от една три-кодова комбинация в кампанията, той участва в тегленето толкова пъти, колкото валидни и уникални три-кодови комбинации е изпратил. Всеки мобилен номер се счита за отделен участник и се следи броя регистрирани кодове от този номер. В един SMS ще може да бъде изпращан само един уникален код. При изпращане на повече от един код в SMS, изпратените кодове ще бъдат счетени за невалидни.

Наградите на програмата са общо 1120 на брой и са както следва:

Моментни награди:

    Сешоар Philips Essential Care 1600W – 500 броя;
    Уред за маникюр Sanitas SMA35 – 500 броя;
    Куфар American Tourister Bon Air – 100 броя

Големи награди:

    Таблет ASUS MEMO7 ME176CX-1BO34A16GB - 10 броя;
    Карти за пазаруване VISA на стойност 1 000 лева – 10 броя;

МОМЕНТНИТЕ НАГРАДИ се разпределят на случаен принцип, в момента на получаване на SMS с валиден и уникален код, от специално разработен софтуер. ГОЛЕМИТЕ НАГРАДИ се разпределят измежду всички изпратили поне три броя валидни и уникални кода в периода 25-ти юли - 15-ти септември 2016 г., от един телефонен номер. Ако участник е изпратил повече от три кода в кампанията, той участва в тегленето толкова пъти, колкото кратни на три, валидни и уникални кодове е изпратил. Тегленето на ГОЛЕМИТЕ НАГРАДИ се извършва чрез автоматично електронно теглене на 20-ти септември 2016 г. в присъствието на нотариус. Всички участници, спечелили голяма награда, ще получат SMS, който ги информира, че са спечелили и печелившият участник ще бъде помолен и да изпрати данни за получаване на наградата, а именно: име, фамилия, точен адрес и година на раждане. С един валиден и уникален код, може да бъде спечелена само една награда.

Печелившите участници следва да изпратят данни за получаване на награда, чрез SMS. Данните трябва да са изписани на латиница и да съдържат име, фамилия, година на раждане и точен адрес за доставка на наградата. При нужда, Организаторът ще се свърже с печелившия участник в максимално кратък срок за потвърждаване на данните. Наградите се изпращат чрез куриерска служба на седмична база. Краен срок за доставка на наградите е 3-ти октомври 2016 г. Наградите ще бъдат доставяни в работни дни, от 09:00 до 17:00 часа. При доставката, всички печеливши участници се задължават да предоставят на куриерите печелившите вложки като доказателство, както и да предоставят на куриерите документ за самоличност. Наградите се предоставят лично на спечелилия участник, само ако спечелилият участник представи документ за самоличност и от представения документ за самоличност се установи, че той е поне на 18 г. В случай, че участникът е на възраст под 18г. няма право да получи наградата.

Участвай в КОНКУРСА

2 Коментари

  1. Кои са печелившите,публикувайте ги!

    ОтговорИзтриване
  2. След като организаторите не са ги публикували, няма как и ние да предоставим тази информация.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара