Спечелете таблет Lenovo TAB 2 A7-30 и ваучери по 100, 50 и 20 лв.


Краен срок - 24 август 2016

🎁СПОДЕЛИ, КОМЕНТИРАЙ, СПЕЧЕЛИ! 🎁

Отговори с коментар този пост, като поставиш линк към продукта, който искаш да имаш от https://kozelat.com/!

Късметлиите в тази игра ще грабнат:
👉 1 ваучер 100 лв.
👉 2 ваучера по 50лв.
👉 5 ваучера по 20лв. за покупки от https://kozelat.com/

Играта е съставане от две мини игри в два поста (статуса) на фейсбук страницата на Kozelat.com. Първата игра ще бъде публикувана на 11.08.2016г. в 11:00ч. Периодът за участие в нея ще бъде от нейното публикуване до 23:59ч. на 17.08.2016г. Втората игра ще бъде публикувана на 18.08.2016г. в 11:00ч. Периодът за участие в нея ще бъде от нейното публикуване до 23:59ч. на 24.08.2016г.

За да се включите в играта е необходимо да отговорите с коментар под поста на въпроса, зададен в условието. Всеки коментар на фейсбук потребител се счита за негово участие и съгласие с настоящите условия. При публикуване на няколко коментара от един и същ потребител - всички те се считат за едно участие на потребителя. В играта могат да участват всички български фейсбук потребители с валиден фейсбук профил. При съмнение за достоверността и валидността на профил на участник, организаторите могат да го дисквалифицират от играта по всяко време, по тяхна преценка и без предупреждение.

Играта е отворена за участие за всички физически лица с местоживеене в България на възраст над 16 години, с изключение на служителите на Ди Ес Ай ООД, както и членове на техните семействата (деца, родители и съпрузи).

Наградите ще бъдат обявявани в поста, където се провежда играта. За всяка игра те ще са: · 1 ваучер на стойност 100 лв. за пазаруване от https://kozelat.com/ · 2 ваучера на стойност 50 лв. за пазаруване от https://kozelat.com/ · 5 ваучера на стойност 20 лв. за пазаруване от https://kozelat.com/ Голямата награда от двете игри ще бъде Tablet Lenovo TAB 2 A7-30  
Получаване на наградите:  

Предметната награта ще бъде изпратена на печелившия участник до 7 дни след уточняване на детайлите около доставката чрез куриерска фирма СПИДИ.

За наградите, които представляват ваучери за отстъпка, е необходимо участниците да осъществят връзка с Ди Ес Ай ООД посредством лично съобщение във фейсбук страницата https://www.facebook.com/kozelyt  за допълнителни уточнения как да използват ваучера в своите профили на сайта https://kozelat.com/

Печелившите участници от всяка от игрите, както и големият печеливш участник ще бъдат изтеглени на томболен принцип чрез софтуера www.interactage.com/fbpromo/ и https://www.random.org/ на 26.08.2016г. Имената на печелившите участници ще бъдат обявени в страницата https://www.facebook.com/kozelyt . В десет дневен срок всеки печеливш участник трябва да отговори на личното съобщение, изпратено му от администратор на страницата.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара