Спечелете 15 награди от Sony Mobile BG и Xperia


Краен срок - 11 септември 2016

Кой ‪#‎Xperia‬ смартфон е подходящ за теб? Научи сега и спечели награда! Избери любими предмети в новото ни специално приложение „Моето Xperia вдъхновение“ и виж кой модел от серията Xperia X пасва на стила ти.

Наградите в играта са петнайсет (15) и ще бъдат разпределени на случаен принцип чрез томбола между всички участници, успешно успели да завършат регистрацията си.

        3 бр. безжични Bluetooth® слушалки SBH54
        3 бр. портативно зарядно Power Bank CPF5
        3 бр. Sony Xperia раници
        3 бр. Sony Xperia тениски
        3 бр. Sony Xperia чадъри

Всеки участник в играта има право на неограничен брой участия, за което може да спечели максимум една (1) награда от предоставените.

Организаторът си запазва правото да избере друг Победител в случай на основателни съмнения, че даден участник е нарушил някое от Правилата за участие в играта и по този начин е ощетил други участници.

Играта се провежда в приложението „Моeто Xperia вдъхновение“ на официалната Facebook страница на Sony Mobile BG.

За да участва в играта и разпределянето на наградите, участникът трябва да направи колаж от предмети по негов избор в приложението “Моето Xperia вдъхновение“, за да разбере кой смартфон от серията Xperia X е най-подходящ за него.

Участникът завършва участието си в играта с регистрация като попълни следните данни: име и фамилия, телефонен номер, имейл.

Всеки участник има право на неограничен брой участия в играта.

На 29.08.16 г., 05.09.16 г. и 12.09.16 г. с автоматизиран софтуер на случаен принцип ще бъдат изтеглени по 5 печеливши измежду всички участници, които са изпълнили условията от настоящите „Правила и условия“. Техните имена ще бъдат обявени на официалната страница на Sony Mobile BG във Facebook на 29.08.16 г., 05.09.16 г. и на 12.09.16 г.

Организаторът ще се свърже с победителите чрез лично съобщение във Facebook или по мейл/телефон до десет (10) календарни дни след официалното обявяване на победителите от Играта с условията по получаване на наградата. Участникът трябва да отговори на това съобщение в рамките на 5 календарни дни. В случай, че Победителят не се свърже с Организатора в рамките на 5 календарни дни, той губи правото си да получи своята награда, като тя се разпределя към следващ изтеглен печеливш.

Наградите ще бъдат изпратени на всички Победители в играта до 3 календарни седмици след предоставяне на всички нужни данни от страна на избраните участници.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара