Спечелете 2 смартфона Telenor Smart Plus II, фотосесия с любима бг звезда и още награди


Краен срок - 31 август 2016

Искаш да бъдеш различен или да зарадваш тези, които те търсят?

Това лято можеш да си един от щастливците, който може да спечели фотосесия с любима българска музикална звезда, два телефона Telenor Smart plus II или някоя от седмичните и дневните ни награди. Само подмени стандартния сигнал свободно с любима Fun Call мелодия.

Избери FUN Call мелодия/-и от нашата колекция и участвай в лятната ни кампания за страхотни награди:

• Telenor E3531 3G модем за интернет с предплатен пакет за интернет "Мобилен интернет 500 MB";
• Telenor 4G LTE MiFi рутер с предплатен пакет за интернет "Мобилен интернет 500 MB";
• 2 смартфона Telenor Smart Plus II;
• Фотосесия с любима българска музикална звезда от "Вирджиния рекърдс" или "Анимато Мюзик".

За да се включиш в кампанията, поръчай любима FUN Call мелодия на стойност съответно минимум:

• За дневна награда - да си закупил мелодия/-и на стойност минимум 1,20 лв., ако си на предплатен план, или минимум 1,80 лв., ако си на абонаментен план;
• За седмична награда – да си закупил мелодия/-и на стойност минимум 1,80 лв.;
• За месечните – да си закупил мелодия/-и на стойност минимум 2,60 лв.;
• За голямата награда – фотосесия с българска музикална звезда – да си закупил мелодия/-и на стойност минимум 3,00 лв., ако си на предплатен план, или минимум 3,60 лв., ако си на абонаментен план.

При поръчване на FUN Call мелодия/-и автоматично участваш в томбола с 93 дневни награди Telenor E3531 3G модем за интернет с предплатен пакет за интернет "Мобилен интернет 500 MB" по 3 на ден, 4 седмични награди Telenor 4G LTE MiFi рутер с предплатен пакет за интернет "Мобилен интернет 500 MB" (по 1 на седмица), 2 месечни награди - смартфони Telenor Smart Plus II и голямата награда професионална фотосесия с една любима българска музикална звезда от "Вирджиния рекърдс" / "Анимато Мюзик" (Пламен и Иво, Павел и Венци Венц, Невена Пейкова, Михаела Маринова, Кристиян или Дара).

Услугата FUN Call е достъпна от всички клиенти на Теленор, които използват абонаментен или предплатен план за мобилни гласови услуги. Ако услугата FUN Call не е активирана, тя се активира с първата поръчана мелодия, като потребителят се съгласява и с Общите условя за ползването ѝ. Цената на месечния абонамент за услугата FUN Call е 0,60 лв. за 30 дни, като в допълнение се заплаща и цената за мелодиите.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара