Спечелете Samsung Galaxy S7


Краен срок - 12 август 2016

Спечели Samsung Galaxy S7 като отговориш в коментар под публикацията на въпроса: „Колко пъти поред е участвал легендата на гимнастиката Yordan Yovchev в олимпийски игри?"

Играта ще се проведе с публикация на фен страницата на VIVACOM във Facebook. Участниците се регистрират в играта като приемат настоящите правила и впишат като коментар под публикацията отговора на въпроса от фейсбук публикацията.  За валидни регистрации ще се броят тези, които са направили верен коментар от валиден Facebook профил.  Всеки участвал може да коментира само веднъж.

Награди: 1 бр. телефон Samsung Galaxy S7.  Наградата ще бъде присъдена чрез томболен принцип на 1 бр. печеливш, който е отговорил правилно на въпроса от фейсбук публикацията.
Печелившият се определя с томбола на случаен принцип измежду всички верни отговори, регистрирани успешно в играта. Томболата ще бъде теглена на 15.08.2016 г., като в следствие на нея на страницата на VIVACOM във Facebook, ще бъде обявен печелившия участник според броя награди в т.5, и равен брой резерви, в случай, че печелившият не предяви желание да получи наградата си в определения за това срок.

Организаторът се задължава в срок до 2 работни дни от изтегляне на томболата да се свърже с победителя на посочения от него профил във Facebook. За да получи наградата си, победителят се съгласява в рамките на 1 работен ден да върне отговор като предостави в лично съобщение до Организатора във Facebook следните данни: Три имена; Имейл адрес; Телефон за връзка, точен адрес за получаване на наградата.  Ако Организаторът не успее да се свърже с победителя или не получи обратна връзка от него 2 дни след уведомяването му от Организатора, то победителят губи правото да получи своята награда и тя може да бъде предоставена на следващия по ред изтеглен резервен печеливш;

Наградата се получава на посочения от победителя адрес за доставка на наградата.

Участвай в КОНКУРСА

2 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара