Спечелете всяка седмица надуваем диван Bubble bed и 2 кани Brita Aluna XL


Краен срок - 25 август 2016

В продължение на 4 седмици всяка седмица ще публикуваме Приказка с отворен край. Приказката е разделена на 4 части, за всяка от които може да ни изпратиш твоето продължение на Приказката. Четвъртият етап е финален и с него Приказката е завършена.

Чакаме твоето продължение на Приключенията на електролитчетата Калий, Натрий, Хлор и госпожица Глюкоза.

Всяка седмица от всички изпратени текстове за дадената седмица, Журито избира три текста за печеливши. Един от тях се определя като най-добър за седмицата и авторът му печели надуваем диван Bubble bed, а авторите на другите два текста печелят по 1 бр. кана Brita Aluna XL.

Всяка седмица (общо 4 седмици) в рамките на играта Организаторът качва една Приказка с отворен край на www.stoperolhydra.bg/prikazka. Всеки, който желае да участва в Играта трябва да качи на www.stoperolhydra.bg/prikazka свой авторски текст-предложение за продължение/завършек на Приказката за съответния етап, в който участва. Приказката е разделена на 4 етапа/части, за всеки от който участниците изпращат свой авторски текст-предложение за продължение на Приказката. Четвъртият етап е финален и с него Приказката е завършена.

Участникът качва авторския текст във формата за участие, която се намира в активната за седмицата част/етап на Приказката на www.stoperolhydra.bg/prikazka. Качването става чрез писане директно на текст във формата за участие или копиране на текст от файл или прикачване на текстови файл (.doc, например).

Във формата за участие участникът попълва също своите имена и e-mail за контакт.

Участие в конкретен етап (седмица) може да има само с качване на текст в рамките на съответната седмица/етап от Приказката.

С качване на авторски текст на www.stoperolhydra.bg/prikazka, участникът:

    декларира, че е автор на текста и притежава всички необходими права за публикуването на текста на www.stoperolhydra.bg/prikazka, както и че това действие не нарушава каквито и да е права на трети лица, включително, но не само, авторски права;
    разрешава и предоставя на Възложителя и Организатора право да използват, разгласяват, записват и съхраняват неограничено качения от него текст, по смисъла на Закона за авторското право и сродните му права, както и да го копират, възпроизвеждат, разпространяват за целите на Играта, нейното провеждане и уреждане на последиците от нея, без ограничение в територията и без да се дължи възнаграждение;

Всеки участник може да участва с един текст на седмица, като това се зачита за едно участие. Всеки участник има право да участва във всеки етап от четирите етапа на Играта.

Наградите в Играта са два вида:

    Bubble Bed – надуваем диван (общо за периода на Играта – 4 бр.).
    Кана Brita Aluna XL (общо за периода на Играта – 8 бр.).

За всяка от четирите седмици на Играта ще бъдат изтеглени по 1 бр. Bubble bed и по 2 бр. Кана Brita Aluna XL (общ брой на наградите за периода на Играта – 12 бр.).

Наградите в Играта ще бъдат определяни на база избор от жури, състоящо се от представители на Възложителя и Организатора.

След приключване на всяка от седмиците и съответно на всеки етап/част от Приказката, журито прочита всички изпратени (качени във формата за участие) текстове за дадената седмица и избира три авторски текста за печеливши за седмицата, като един от текстовете е определен като най-добър за седмицата и неговият автор печели 1 бр. Bubble bed, а авторите на другите два текста печелят по 1 бр. кана Brita Aluna XL.

Печелившите се оповестяват на седмична база. Печелившите за всяка от седмиците се публикуват в рамките до 4 дни след седмичния избор на журито на интернет адрес www.stoperolhydra.bg/prikazka.

Седмиците за всеки от етапите/частите на Приказката и дните на обявяване на печелившите са, както следва:

a. 21 юли – 28 юли 2016 г. /обявяване на печелившите 3 август 2016 г./
b. 28 юли – 04 август 2016 г. /обявяване на печелившите 10 август 2016 г./
c. 04 авуст – 11 август 2016 г. /обявяване на печелившите 17 август 2016 г./
d. 11 август – 18 август 2016 г. /обявяване на печелившите 24 август 2016 г./

Печелившите участници ще бъдат уведомени до 5 (пет) дни чрез изпращане на e-mail на посочения от тях e-mail адрес, в който ще бъдат приканени да се свържат с Възложителя на Играта за уточнения по получаване на наградата – точен адрес и телефон за връзка.

Спечелилите ще получат наградите си, чрез куриерска фирма на посочения от тях адрес в рамките на Република България, най-късно до 10 (десет) дни след като Възложителят на Играта е получил необходимите данни за извършване на доставката, както е посочено по-горе. Куриерските разходи са за сметка на Възложителя на Играта.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара