Спечелете безжични слушалки SBH70 и 2 Xperia раници


Краен срок - 7 август 2016

Sony Mobile BG те предизвиква!

Кой модел и цвят смартфон от серията Xperia X ще ти се падне днес, натискайки върху изображението – разбери какво ти е приготвила съдбата. :)

Сподели ни в коментар скрийншот с твоя късмет и/или тагни приятел, на когото този смартфон би прилягал, за възможността да спечелиш награда от нас! Желаем ти успех!

Участниците в играта следва да стопират чрез клик фотоколажа, публикуван в пост на стената. 

Регистрацията за участие в играта се извършва като участникът публикува скрийншот от своя избор във фотоколажа и/или тагне приятел в коментар под поста.

Всеки участник има право само на едно участие на ден в играта. Всяко едно участие увеличава шансовете да бъде изтеглен като печеливш, тъй като отговорът му се зачита като отделен. 

Награди: 

    1 бр. водоустойчиви безжични слушалки SBH70 
    2 бр. Xperia раници 

На 8 август с автоматизиран софтуер, на случаен принцип, ще бъде изтеглени победителите измежду участниците, които са изпълнили условията в т.2, т.3.2. и т. 4.4 от настоящите „Правила и условия“. Техните имена ще бъдат обявени на официалната страница на Sony Mobile BG във Facebook на 08.08.2016 г. 

Спечелените награди не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност. Всеки участник в играта с регистрирането си се съгласява в случай, че бъде обявен за Победител да предостави в лично съобщение до Организатора във Facebook следните данни: Три имена; Адрес; Телефон за връзка; 

Организаторът се задължава в срок до 5 работни дни да се свърже с Победителя на посочените от него контакти за уточняване на механизма и срока за получаване на Наградата. 

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара