Спечелете една от 100-те градински люлки от Lidl и Загорка


Краен срок - 28 август 2016

За да участва в Играта всеки Участник:

1. трябва да закупи продукти с марката на Загорка Специално в магазините на Лидл България на минимална стойност 5,00 лв., вписани в един касов бон.

Продукти извън марката Загорка Специално не могат да се използват за достигане на минималната сума за участие (5.00 лв). Касови бонове с продукти на Загорка Специално, закупени от други търговски обекти освен Лидл България, не могат да се използват за участие и регистрация в Играта.

2. трябва да попълни коректно регистрационната форма, която е достъпна на сайта на Организатора - promo.zagorka.bg, като посочи съответната информация в предвидените за тази цел полета: Име, фамилия, имейл адрес, телефонен номер, номер на касовата/ите бележка/и и обща сума на закупените с касовата бележка продукти с марката Загорка Специално, отговарящи на изискванията по т.9.1. и след това да натисне бутон „Регистрация“.

3. се съгласява с настоящите Правила.

Не могат да се правят две или повече регистрации с една и съща касова бележка, включително при закупуване на продукти с марката Загорка от Лидл на стойност два или повече пъти по-голяма от стойността за участие с една касова бележка. Ако в рамките на периода на Играта Участникът е закупил повече от един път продукти с марката Загорка от Лидл на стойност от поне 5,00 лв (т.е. участва в Играта с повече от една касова бележка), всяка касова бележка дава
право на отделна регистрация. Участникът няма право да натрупа минималната стойност за участие от 5 лв. с няколко отделни покупки и касови бележки (например две отделни покупки на стоки с марката Загорка на стойност 2,5 лева всяка, за които Участникът е получил две касови бележки, не дават право на регистрация за участие в Играта).

Всеки Участник може да се регистрира неограничен брой пъти през периода на Играта, при условие че отговаря на т.9.1 от Правилата. За да получат награда от Играта, победителите са длъжни да пазят и предадат на куриера, който доставя наградите, касовата бележка (фискалния бон) от закупения продукт(и), който доказва, че е била направена покупка на продукти Загорка Специално за минимум 5 лв.

Наградата, която участниците в Играта могат да спечелят при спазване на условията за участие, уредени в раздел ІІІ по-горе, е градинска люлка.

Общият брой на наградите е 100 бр. градински люлки.

Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда. Наградата не може да бъде прехвърлена на трети лица.

Определянето на печелившите Участници ще се извърши с 4 тегления – на 08.08.2016 г., на 15.08.2016 г., на 22.08.2016 г. и на 29.08.2016 г. чрез провеждането на томбола на случаен принцип, като ще бъдат изтеглени общо сто Участници посредством специализиран софтуер в присъствието на 3 членна комисия (по 25 участника на всяко теглене). Те ще бъдат поканени да получат наградата си по реда на т.16 и т.14.. Ще бъдат изтеглени още 60 резервни участника (по 15 на всяко теглене). Непечелившите участници от минали тегления в Играта продължават участието си в другите тегления. В томболата за награда имат право да участват всички Участници, които са изпълнили условията за участие, предвидени в тези Правила. Печелившите Участници не са задължени да приемат предоставената им от Организатора награда.

Имената на печелившите участници, както са посочени в регистрационната форма за участие, ще бъдат публикувани на интернет страницата на Загорка на адрес promo.zagorka.bg в рамките на 2 дни от провеждане на съответното теглене. Участниците ще бъдат уведомени, че са спечелили награда и посредством СМС, който ще бъде изпратен до телефона, посочен от съответния участник в регистрационната форма и имейл, който ще бъде изпратен до имейл адреса, посочен от съответния Участник в регистрационната форма.

След получаване на уведомителен СМС и имейл за спечелването на наградата, участниците следва да се обадят на посочения в тях телефон, за да потвърдят приемането на наградата. При потвърждаване, наградата ще бъде изпратена до съответния участник чрез куриер.

Печелившите Участници, спечелили награда, трябва да запазят изтеглената касова бележка и да я представят на куриера, непосредствено преди получаването на наградата. Наградите ще бъдат доставени безплатно с куриер на всеки печеливш в срок от 20 работни дни след публикуване на имената му на promo.zagorka.bg и потвърждение на адрес за доставка, като един ден преди доставка куриерът ще прозвъни на спечелилите.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара