Спечелете 15 подаръчни комплекта Action Control Thermic от Garnier


Краен срок - 24 август 2016

Забавлявай се докато почиваш на сянка и се наслаждавай на твоето безгрижно лято.

Посети сайта на играта и предизвикай твоята скорост и памет, защото най-бързите 5 в нашата ‪#‎ДеоСпасител‬ Memory игра ще печелят награди всяка седмица!

Целта на играта е да намерите всички двойки за възможно най-кратко време и най-малко движения, за да постигнете висок резултат.

Петте най-добри резултати всяка седмица, в продължение на 3 седмици, ще бъдат наградени с подаръчни комплекти от Garnier.

1-ва седмица: от 04.08.2016г. до 23:59 часа на 10.08.2016г. (първи кръг)
2-ра седмица: от 11.08.2016г. до 23:59 часа на 17.08.2016г. (втори кръг)
3-та седмица: от 18.08.2016г. до 23.59 часа на 24.08.2016г. (трети кръг)

След като намерите всички двойки и постигнете определен резултат можете да го изпратите на администратор чрез формата за заявка на сайта www.deospasitel.com , за записване са Ви необходими:
            Име
            Фамилия
            E-mail
            Телефон
            Адрес
            Град
            Държава

Ако участникът не е доволен от постигнатия резултат? Чрез повторно натискане на бутона можете да започнете нова игра, без да изпращате заявката.

Един участник може да участва в играта с неограничен брой заявки.

След изтичане съответния кръг на играта, както е обявено в т. 4 от настоящия правилник, победителите, които ще получат подаръчни комплекти, ще бъдат обявени на уеб страницата www.deospasitel.com заедно с техните резултати. Публикуването ще бъде както следва:
        От първи кръг: 10.08.2016г.
        От втори кръг: 17.08.2016г
        От трети кръг: 24.08.2016г.

Ако двама или повече участници имат еднакъв брой точки, ще бъде вземано предвид времето на подаване на заявките. По-ранната заявка е с предимство. Един участник може да участва в конкурса с неограничен брой заявки. Повече участници с една и съща фамилия и еднакъв адрес ще се считат за един победител.

Всички победители ще бъдат обявени на уеб страницата www.deospasitel.com най-късно до 10 дни след края на играта.

Наградният фонд се състои от: 15 х Action Control Thermic подаръчни пакети – по 5 бр. Action Control Thermic подаръчни пакети за всеки кръг.

Спечелените награди ще бъдат изпратени на адреса, който е написан в заявката на уеб сайта www.deospasitel.com. Срокът за доставка на наградата е 90 дни от датата на публикуване на победителите.


Един участник може да спечели награда само веднъж.

Участниците ще бъдат дисквалифицирани от играта, ако използват фалшив профил за участие. За фалшиви ще бъдат смятани всички профили за които има подозрения, че са създадени единствено с цел по-голяма възможност за печалба в рамките на играта. Причините включват: липса на снимки на профила, твърде малко приятели или липса на отговор на лично съобщение в рамките на 24 часа. Организаторът може по свое усмотрение да дисквалифицира всеки заявител, ако установи, че се използва фалшив профил.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара