Спечелете 5 пасатора и 50 кухненски електронни везни


Краен срок - 18 септември 2016

За да се включи в Играта, всяко физическо лице, което отговаря на условията, трябва да изпълни посочените по-долу стъпки:

1 Да отговори на въпросите от кратка анкета на сайта на играта

2 Да се регистрира чрез имейл и име и фамилия на последната стъпка от анкетата. Участникът има право само на една регистрация за участие в Играта.

Участниците, които са изпълнили условията на Раздел II от настоящите Общи условия, имат право да участват в тегленето на награди и да спечелят една от следните награди - 5 пасатора и 50 кухненски електронни везни, които ще бъдат раздадени за целия период на Играта от осем седмици, като всяка седмица през периода на Играта ще се теглят по десет кухненски везни и по един пасатор. Участниците, изпълнили условията на Раздел II, участват в тегленето на награди през целия период на Играта.

- голяма награда –Philips Ръчен пасатор Advance Collection 700 W, 1.2 L, на стойност 149 лв. с ДДС

- малки награди – кухненска везна Dr. Oetker на стойност, на стойност 64,52 лв. с ДДС

Всеки успешно регистриран участник получава 20% отстъпка от цена на всички продукти с марка

Dr. Oetker форми за печене, кухненски принадлежности и хранителнителни продукти Dr. Oetker в онлайн магазина www.pazaruvai-lesno.bg. Промоционалният код може да се използва неограничено в периода на промоционалната игра от 15.08.2016 до 18.09.2016. Всички продукти с марка Dr.Oetker може да откриете тук: https://goo.gl/6QX517

Ежеседмичното теглене на печелившите Участници ще се извърши посредством специализиран софтуер на следните дати:

- На 22.08.2016 г. ще бъдат изтеглени и обявени печеливши на следните награди: 1 пасатор и 10 електронни кухненски везни.

- На 29.08.2016 г. ще бъдат изтеглени и обявени печеливши на следните награди: 1 пасатор и 10 електронни кухненски везни.

- На 05.09.2016 г. ще бъдат изтеглени и обявени печеливши на следните награди: 1 пасатор и 10 електронни кухненски везни.

- На 12.09.2016 г. ще бъдат изтеглени и обявени печеливши на следните награди: 1 пасатор и 10 електронни кухненски везни.

- На 19.09.2016 г. ще бъдат изтеглени и обявени печеливши на следните награди: 1 пасатор и 10 електронни кухненски везни.

Всеки Участник има право на една регистрация за участие в Играта и може да получи само една награда.

Спечелилите Участници (техните имена и част от имейл-а, посочени при регистрацията в Играта) ще бъдат публикувани на сайта на Играта http://konservirane.oetker.bg в раздел "Печеливши".

Всеки печеливш Участник ще бъде уведомен на имейла от неговата регистрация и ще получи линк с регистрационна форма за доставка на наградата: три имена, телефон и пощенски адрес за доставка. Печелившият участник трябва да попълни и изпрати данните от регистрационната форма на Организатора, в срок до 5 работни дни от датата на получаване на уведомителния мейл с линк към регистрационната форма.

Организаторът изпраща наградата в срок до 15 работни дни от получаване на попълнената регистрационна форма от печелившия участник, при спазване на срока по т. 10 по-горе. Разходите за доставката са за сметка на Организатора.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара