Спечелете 5 градски велосипеда, 500 стека Cappy и над 60 000 Cappy чаши


Краен срок - 10 септември 2016

Играй за велосипед или стек Cappy Great Start! тук или спечели чаша в любимото си заведение.

Поръчай 2x cappy 250 ML в заведение, вземи скреч карта и може да спечелиш

Участващите опаковки са всички вкусове на плодови сокове и нектари с марка Cappy в стъклена бутилка от 250 мл.

С участие в промоцията може да бъде спечелена една от следните награди:

1. Стъклена Cappy чаша: общо 64,764 броя награди
2. Градски велосипед (мъжки или дамски модел): общо 5 броя награди
3. Cappy Great Start! 250ml PET X 12 броя (стек): 500 броя награди

Общият брой на наградите е 65,259 броя. Наградите са описани подробно в Приложение 2.

За всеки две закупени стъклени бутилки наведнъж от участващите опаковки (всички вкусове на плодови сокове и нектари с марка Cappy в стъклена бутилка от 250 мл) участващите обекти, потребителят получава скреч карта на място от същия търговския обект в момента на покупката. При наличие на следните надписи в полето за изтриване:

„Печелиш чаша” – потребителят има право да получи един брой брандирана Cappy чаша, описана в т. 6.1. и Приложение № 2, на място в търговския обект.

Промо код (комбинация от 6 символа – цифри, букви или и двете), потребителят може да го регистрира на www.cappypromo.bg и да участва в тегленето на един от 500 стека Cappy Great Start! 250ml X 12, описани в т. 6.3. и Приложение № 2.

При регистрирани минимум два промо кода, всеки участник участва в тегленето на един от общо 5 броя градски велосипед, като при самата регистрация трябва да бъде посочено за какъв модел велосипед участва в лотарията – мъжки или дамски модел, описани в т. 6.2. и Приложение № 2

Регистрация трябва да бъде направена чрез уебсайта www.cappypromo.bg най-късно до 10 септември 2016 г. включително. Регистрация е безплатна и изисква следното:

    Номер на мобилен телефон (08x 1234567);
    Име и фамилия;
    Адрес за получаване на наградата;
    При натискане на бутона „Регистрирай ме“, участниците:
        Приемат официалните правила на Промоцията;
        Декларират, че имат навършени 14 години, както и че имат съгласие на родител / настойник за участие в Промоцията, в случай че нямат навършени 18 години.

Задължително е Участникът да регистрира своя персонален номер на мобилен телефон. Няма ограничение за броя на регистрираните кодове от един потребител.

На дата 12 септември 2016 г. на случаен принцип ще бъдат изтеглени петима спечелили градски велосипед и 500 спечелили стек Cappy Great Start! 250ml X 12 броя. Имената на спечелилите ще бъдат публикувани на сайта www.cappypromo.bg на 14 септември 2016 г.

Всеки спечелил, ще получи наградата си чрез куриер за сметка на Организатора в рамките на 1 месец след провеждане на тегленето. При получаване на наградата, спечелилите трябва да предоставят печелившата скреч карта(и) на куриера, доставящ наградата. При липса или отказ от предаване на скреч карта с печеливш код или кодове, наградата няма да бъде предадена на участника. Наградите ще бъдат доставени с куриер до адреса на победителя, посочен при регистрацията.

Скреч карти, печелещи Cappy чаша, няма да могат да бъдат предявявани за награда в други участващи в промоцията обекти, различни от мястото на покупка, както и в по-късен момент от същия обект, където продуктът е закупен.

Общият брой скреч карти е 259,056 броя, като 64,764 броя от картите са „Печелиш чаша” и 194,292 броя от картите съдържат промо код.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара